Groenvoorziening

De groene sector krijgt te maken met steeds strengere emissienormen. Elektrisch werken wordt daarom belangrijker en de vraag naar elektrische apparaten groeit. 

Tijdens Ecomobiel 2017 komt dit thema daarom terug als segment, zowel met het brede aanbod op de vloer als een inhoudelijk programma: De Groene Stad

Want hoewel Ecomobiel zich niet specifiek op de groensector richt, is een bezoek aan de beurs interessant voor professionals in deze sector. Theo de Jong van Frisian Motors levert regelmatig elektrische aangedreven voertuigen af die in de groensector worden gebruikt. Hij vertelt: "Al een aantal jaar neem ik deel aan Ecomobiel. Daar tref ik tref de juiste doelgroep, waaronder gemeenten en gemeentediensten. Met deze specifieke focus op elektrificatie van groenvoorziening bouwen we dit succes verder uit." 

Tijdens Ecomobiel kunt u de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrische apparaten voor de groenvoorziening ontdekken bij de stands en workshops van de deelnemers uit dit segment.