RVO.nl vraagbaak voor ondernemers

assets/www.energievakbeurs.nl/images/logos/LOGO-RVO-NL (1).jpgWat betreft financiering had RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) dit jaar een zeer actieve rol als het gaat om het informeren van ondernemers, lokale overheden en maatschappelijke organisaties over het grote aantal regelingen dat er is vanuit de overheid ten aanzien van investeringen in duurzame energie of energiebesparing. Niet alleen verzorgde RVO.nl dagelijkse lezingen over uiteenlopende onderwerpen, ondernemers konden ook voorafgaand aan de beurs online een afspraak maken met een adviseur naar keuze.

Op de beurs zelf kon men persoonlijk een adviseur spreken, een mogelijkheid die door honderden ondernemers werd aangegrepen. Maarten Dekkers, adviseur duurzame energie bij RVO.nl,: “De vragen die we deze drie dagen hebben gehad waren heel divers, maar de onderliggende vraag was vaak: wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Als je bedenkt dat we ruim 130 regelingen uitvoeren, dan snap ik dat ondernemers soms door de bomen het bos niet meer zien! Een algemene tip die ik veel heb gegeven was: lees eerst de wetgeving zelf goed door, veel ondernemers nemen daar de tijd niet voor, dat is zonde.”

Was u tijdens Vakbeurs Energie en Ecomobiel niet in de gelegenheid of heeft u naar aanleiding van uw bezoek nog een vraag en wilt u graag in contact komen met RVO.nl, klik dan hier.