Promotiemogelijkheden

Wilt u een optimaal rendement halen uit uw beursdeelname? Combineer dan uw standruimte met de inzet van verschillende promotiemiddelen, een uitstekende manier om uw beursdeelname kracht bij te zetten. De promotiemogelijkheden die u worden aangeboden zijn:

Inhoudelijke lezingen in het theater op de beursvloer

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Lezing.jpg

Gezien de vele inhoudelijke programma’s en thema’s bieden we u de mogelijkheid aan te haken en uw eigen lezing te geven in een van onze theaters. Elke lezing duurt 30 minuten en vindt plaats gedurende alle beursdagen. 

 
 Flyeren in de centrale entree en/of segment

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Flyeren-VBE200px.jpg

Exclusief voor exposanten is er de mogelijkheid om te flyeren bij de centrale entree of in een van de hallen voor meer naamsbekendheid of bijvoorbeeld voor een speciale beursactie!

 

 

Promopoint

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Promopoint 2.jpgVolop in de picture komen bij de 15.000 bezoekers voordat ze überhaupt de beursvloer op zijn gekomen? Dat kan via een promopoint bij de centrale entree. Veel is hier mogelijk. Denk hierbij aan een promopoint van 1m² tot een plaats waar een complete vrachtwagen kan staan. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid in de centrale entree voor promo points.

 

Banner op de website

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Banner op de website.jpgMet deze banner kunt u op een strategisch gekozen positie door middel van een korte boodschap of het plaatsen van uw logo uw zichtbaarheid aanzienlijk verhogen. De banner is een bewezen, gemakkelijke en efficiënte manier om meer rendement uit uw deelname te halen. Plaats uw banner nu voor een periode van 6 maanden op de website van Ecomobiel (vaste locatie) voor €1.500,- excl. btw.
Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid! 

Logo op de blow-up plattegrond

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Segmentsponsor.jpgOp de beursvloer orienteren bezoekers vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden dit jaar de mogelijkheid dat exposanten hier met een logo op terug kunnen komen. U bent daarmee dus in elke hal zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van u logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Vloerstickers

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/VloerstickerDaikin200px.jpg

Een eenvoudige en efficiënte manier om in het oog te vallen bij beursbezoekers: vloerstickers! Zo weten ze zeker de weg naar uw stand te vinden. U bestelt ze per 5 exemplaren al vanaf € 495,00 (inclusief productiekosten).


 

Advertorial in de nieuwsbrief

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Nieuwsbrief.jpgDe nieuwsbrieven van Ecomobiel hebben een groot bereik, goede openings- en doorclickcijfers. Wilt u uw productoplossing onder de aandacht brengen, dan valt u op met een advertorial in een van de nieuwsbrieven. Een advertorial bestelt u al vanaf € 449,00.

 

Segmentsponsor
assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Segmentsponsor-VBEv1-200px.jpgDenkt u aan een bredere profilering, dan is een segmentsponsorschap wellicht iets voor u. Dit is een op maat gemaakt pakket waarmee we precies de onderdelen benutten die voor u interessant zijn. Overkoepelend zult u in alle belangrijke uitingen van de beurs meegenomen worden als één van de segmentsponsoren. Per segment op de beursvloer is er ruimte voor 1 segmentsponsor.
 

Promo's op en rond het beursterrein

assets/www.ecomobiel.nl/Beursfoto's 2016/Website/Promopoint.jpg

Er zijn diverse mogelijkheden voor promotie op en rond de Brabanthallen. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

 

 

 

 

Heeft u interesse in één of meer van de bovenstaande promotiemiddelen die u als exposant geboden worden en wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met Jeanneke Bolscher, via +31(0)6 30 33 46 80.