Elektrificatie van park, stad en land

De groene sector krijgt te maken met steeds strengere emissienormen. Elektrisch werken wordt daarom belangrijker en de vraag naar elektrische apparaten groeit. 

Tijdens Ecomobiel komt dit thema daarom terug als segment, zowel met het brede aanbod op de vloer als een inhoudelijk programma: De Groene Stad

Niet alleen in de vervoerssector vindt er elektrificatie plaats, maar ook op het gebied van park, stad, land en in de mechanisatie branche vindt een ware metamorfose plaats, immers kunnen allerhande machines en werktuigen worden geëlektrificeerd. De accutechniek van tegenwoordig geeft voldoende capaciteit om zelfs gehele tractoren elektrisch te kunnen laten rijden. Gezamenlijk zal de markt benaderd worden om een verscheidenheid aan producten op de beursvloer te presenteren. Hierbij kunt u denken aan elektrische zitmaaiers, transporters, machines ten behoeve van golfbaanonderhoud en een scala van bijvoorbeeld accugereedschap, maar ook grotere landbouwmachines zoals tractoren en shovels.

Tijdens Ecomobiel kunt u de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrische apparaten voor de groenvoorziening ontdekken bij de stands en workshops van de deelnemers uit dit segment.