Website Nederland Elektrisch

assets/www.ecomobiel.nl/img/2017/Logo Nederland Elektrisch.jpgNederland Elektrisch is het leidinggevende online portal voor eenieder die elektrisch rijdt, in elektrische mobiliteit geïnteresseerd is of professioneel betrokken is bij elektrisch rijden in Nederland. 54events is als partner verbonden aan dit platform.

Mediakaart
Met een advertentie op de online portal van Nederland Elektrisch bereikt u jaarlijks zo'n 50.000 bezoekers. Via de nieuwsbrief bereikt u tweewekelijks ruim 4.000 lezers (peildatum 1 januari 2017).

application/pdf Download hier de mediakaart van Nederland Elektrisch (1.6 MB)

Industry Registry
Het Nederland Elektrisch Industry Register verschaft een totaaloverzicht van de Nederlandse elektrisch vervoerindustrie. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om onbeperkt uw persberichten en vacatures te laten opnemen op dit multimediale platform? Dan kunt u dit per ommegaande kenbaar maken door een mail te sturen naar lisa@54events.nl o.v.v. Industry Register Nederland Elektrisch.

Door uw bedrijf op te laten nemen in het Nederland Elektrisch Industry Register op de website van Nederland Elektrisch (kosten €249,- excl. BTW per kalenderjaar) krijgt u de mogelijkheid om:

  • Plaatsing organisatie in specifieke categorieën
  • Opname bedrijfsgegevens
  • Omschrijving bedrijfsactiviteiten
  • Drie actuele product- en/of projectfoto’s
  • Onbeperkt online opname van persberichten

Voor relaties van Ecomobiel 2017 is er een eenmalig unieke korting van 10%! Hierdoor bedragen de kosten voor opname in het Nederland Elektrisch Industry Register slechts €224,- excl. BTW per kalenderjaar.