Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Blauwdruk voor de route naar zero-emissie trucks

 • Datum:
  donderdag 14 oktober 2021
 • Tijd:
  10:30 - 12:00
 • Locatie:
  Mobiliteit Theater
 • In het seminar 'Blauwdruk voor de route naar zero-emission trucks' neemt Johnny u mee in hoe u de transitie naar uw eerste zero-emission truck kunt maken. Het seminar van anderhalf uur is opgedeeld in drie blokken.

  BLOK 1: In het eerste blok bespreekt Johnny de theoretische voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de transitie naar zero-emission trucks te kunnen maken. Deze voorwaarden zijn zowel van toepassing op de hele sector als uw situatie specifiek. Zodra deze voorwaarden zijn ingevuld is het mogelijk om de transitie ontzettend snel te maken.

  BLOK 2: Het tweede blok gaat dieper in op het inzetten van uw eerste zero-emission truck.
  - Welke zero-emission truck is voor mijn inzet geschikt?
  - Welke valkuilen moet ik ontwijken?
  - Hoe ziet het kostenplaatje eruit?

  BLOK 3: In het derde en laatste blok gaat Johnny het gesprek aan met dhr. Vrijbloed van de firma Vrijbloed Transport te Haarlem. Vrijbloed Transport heeft inmiddels ervaring met twee elektrische trekkers en één elektrische bakwagen.
  - Wat waren voor Vrijbloed Transport redenen om te starten met zero-emission trucks.
  - Wat zijn de belangrijkste lessen die zij geleerd hebben.
  - Hoe denkt Vrijbloed Transport dat de toekomst omtrent elektrische trucks eruit ziet?

  Kortom, een bomvol programma. Voorzien van alle belangrijkste informatie voor bedrijven die er over nadenken om te gaan starten met hun eerste zero-emission truck.
 • Sprekers/Partners:

  Johnny Nijenhuis, Nijenhuis Truck Solutions
  Johnny Nijenhuis, Nijenhuis Truck Solutions
  Mathijs Vrijbloed, Vrijbloed Transport
  Mathijs Vrijbloed, Vrijbloed Transport

  Om transporteurs te helpen de transitie naar zero-emission trucks te maken, werd Nijenhuis Truck Solutions opgericht. Nijenhuis Truck Solutions traint en adviseert bedrijven hoe zij het slimste de overstap naar zero-emission trucks kunnen maken. Via masterclasses traint hij teams in de groeiende kansen van zero-emission trucks. "Iedereen die ik informeer gaat daarna direct aan de slag met het versnellen van de transitie naar een zero-emission truckvloot." Dat is ook precies wat Nijenhuis Truck Solutions beoogd te doen: Het versnellen van de transitie naar zero-emission trucks om de concurrentiepositie van bedrijven te versterken en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van het wegtransport.

  www.nijenhuistrucksolutions.nl