Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Training VER: Elektrisch Rijden voor Groentjes

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  11:15 - 12:30
 • Locatie:
  Theater Ecomobiel
 • Momenteel is meer dan 10% van de verkochte auto's een volledig elektrische auto. Maar wat is er nu anders aan elektrisch rijden? Natuurlijk kan je veel informatie uit de autohandleiding halen, maar wie vertelt je alles over snelladen en gewoon laden, het verschil tussen 1- en 3 fase laden, welke stekkers je gebruikt, wat voor laadpaal je thuis nodig hebt, welke laad-apps er zijn en welke laadpassen het goedkoopste tarief hebben?

  De Vereniging Elektrische Rijders heeft 2 cursussen ontwikkeld voor de Beginnende en Gevorderde EV rijder. Deze worden landelijk met open inschrijving gegeven, maar kunnen ook in-company worden gegeven. Aangepast voor de doelgroepen berijders, autoverkopers of wagenparkbeheerders.
  In deze sessie geven we een compacte versie van de cursus EV voor Groentjes (de beginnersursus) voor berijders)
 • Sprekers/Partners:

  Dirk van den Blink is zijn hele carrière al werkzaam in de autobranche. Na zijn opleiding aan de IVA Driebergen verliep zijn loopbaan deels in de truckwereld (verkoper en later dealerdirecteur), verkooptraining (IVA) en Used Car Consultant bij Peugeot (via Mitac / RL Polk).

  Sinds 2006 is als hij zelfstandige actief onder de naam AutoMotivate. Daar is hij verantwoordelijke geweest voor de uitrol van het INDI klanten- en voertuig-verrijkingssysteem bij ongeveer 200 dealerbedrijven en vervolgens bij RDC voor ontwikkeling van de opvolger "INDI2".

  Vanaf 2012 raakte hij bevangen door het fenomeen elektrisch rijden. Al snel werd duidelijk dat dit een enorme impact zou hebben op de gehele branche. Sindsdien traint en begeleid hij (auto)bedrijven die de overstap naar elektrisch rijden maken. Hij is sinds 2017 Secretaris van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), een belangenvereniging voor EV-enthousiasten en eindgebruikers met ruim 5.000 leden.