Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar

Workshop OrangeGas: Schone brandstoffen nu en in de toekomst

 • Datum:
  woensdag 9 oktober 2019
 • Tijd:
  12:45 - 13:15
 • Locatie:
  Theater Ecomobiel
 • Een sessie zonder wollige verhalen over schoon rijden maar waar je in de praktijk iets mee kan! Welke brandstof past het beste in je organisatie en welke opties zijn er? Wat zijn mogelijkheden die er nu zijn en de ontwikkelingen in de markt. Je wilt de stap naar schone mobiliteit maken, maar waar begin je? In de sessie worden deze vragen beantwoord, want er is meer mogelijk dan je denkt.

  * Ontwikkelingen in de markt
  * Praktische feiten op een rij
  * De stap naar schone mobiliteit, waar begin je?
 • Sprekers/Partners:

  Elina Veenstra
  Elina Veenstra
  Joyce van Os de Man
  Joyce van Os de Man

  Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor mij. Als Regio Manager bij OrangeGas mag ik bedrijven en overheden adviseren over schone brandstoffen en welke mogelijkheden hierin zijn. Ieder bedrijf maakt op zijn eigen manier gebruik van mobiliteit en het is belangrijk om een overwogen keuze hierin te maken. Ook in mijn woning probeer ik de juiste keuzes te maken wat betreft zonnepanelen en een warmtepomp. Ik ben veel onderweg, waardoor mijn auto op groengas een uitkomst is. Naast mijn regio ligt mijn focus binnen OrangeGas op laadpalen.

  Binnen OrangeGas houdt ik mij bezig met het uitbreiden van het netwerk van duurzame brandstoffen en het contact met (potentiële) schone rijders. Afvalinzamelaars, pakketbezorgers, een groot leasewagenpark tot particuliere rijders. De diversiteit voertuigen, werkzaamheden, gewenst laadvermogen en omgeving maakt het meedenken voor een geschikte schone brandstof ontzettend leuk! Want onderaan de streep moet het werk gewoon gedaan worden en ieder bedrijf is anders. Naast groengas ligt mijn focus binnen OrangeGas op waterstof.