Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Website Nederland Elektrisch

Website Nederland Elektrisch

Nederland Elektrisch is het leidinggevende online portal voor eenieder die elektrisch rijdt, in elektrische mobiliteit geïnteresseerd is of professioneel betrokken is bij elektrisch rijden in Nederland. 54events is als partner verbonden aan dit platform.

Mediakaart

Met een advertentie op de online portal van Nederland Elektrisch bereikt u jaarlijks zo'n 130.000 lezers. Via de nieuwsbrief bereikt u tweewekelijks ruim 4.400 lezers (peildatum 1 oktober 2018).

Industry Registry

Het Nederland Elektrisch Industry Register verschaft een totaaloverzicht van de Nederlandse elektrisch vervoerindustrie. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om onbeperkt uw persberichten en vacatures te laten opnemen op dit multimediale platform? Dan kunt u dit per ommegaande kenbaar maken door een mail te sturen naar lisa@54events.nl o.v.v. Industry Register Nederland Elektrisch.

Door uw bedrijf op te laten nemen in het Nederland Elektrisch Industry Register op de website van Nederland Elektrisch (kosten €249,- excl. BTW per kalenderjaar) krijgt u de mogelijkheid om:

  • Plaatsing organisatie in specifieke categorieën
  • Opname bedrijfsgegevens
  • Omschrijving bedrijfsactiviteiten
  • Drie actuele product- en/of projectfoto’s
  • Onbeperkt online opname van persberichten