Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Sinds 2009 voorop in duurzame mobiliteit

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie van dinsdag 20 augustus t/m maandag 14 oktober 2024. Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bijna 10.000 elektrische bestelauto’s verkocht in 2023

De verkoop van bestelauto’s in Nederland zit weer in de lift. Waar er in 2022 63.435 bestelwagens werden geregistreerd op kenteken, waren dit er in 2023 68.902.

Lees meer...

Groei remt af, 'maar toekomst automarkt is onvermijdelijk elektrisch'

Tien miljoen elektrische auto's en ruim vier miljoen laadpunten: dat zou zomaar het Nederlandse wagenpark kunnen zijn in 2050, zegt kenniscentrum ElaadNL.

Lees meer...

Daimler Truck presenteert snellere en goedkopere manier van vloeibaar waterstof tanken

Daimler Truck en Linde Engineering hebben met een innovatief sLH2-proces gezamenlijk een nieuwe stap gezet op weg naar emissievrij transport met waterstof.

Lees meer...

“Zuinig omgaan met de beschikbare energie is altijd een goed idee. Ongeacht welke energiebron je gebruikt.”

“De kernwaarden van Volvo Trucks zijn kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Je kunt wel stellen dat we pioniers zijn,” vertelt Jan Schouten. "We geloven in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. En onze trucks, services en activiteiten blijven hierin de weg leiden.”

Lees meer...

“Na 2040 zal naar verwachting bijna geen dieseltruck worden verkocht.”

Vraag je programmamanager terugsluis vrachtwagenheffing van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) Jochem Sprenger naar de Aanschafsubsidieregeling Zero-Emissie Trucks (AanZET) en aanverwante subsidieregelingen, dan krijg je alle gewenste informatie én maak je direct kennis met de bevlogenheid van deze expert.

Lees meer...

Juridische mogelijkheden laden bij de buren in kaart gebracht

Gedeeld gebruik van laadinfrastructuur biedt oplossingen voor de stijgende laadvraag van bedrijven en het overbelaste elektriciteitsnet. Maar hoe regel je dit juridisch?

Lees meer...