Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Maak kennis met de innovatieve NXT ChargePost.

Advertorial


De energietransitie is in volle gang, de verkoop van elektrische voertuigen neemt steeds verder toe en daarmee ook de vraag naar nieuwe snellaadlocaties. Op veel locaties kan helaas nog niet aan deze wens voldaan worden, vanwege de beperkte capaciteit van het stroomnet. NXT Mobility heeft de perfecte oplossing hiervoor: de NXT ChargePost!

De NXT ChargePost onderscheidt zich van andere laadpalen door zijn vermogen om een uitzonderlijk hoog laadvermogen te leveren zonder concessies te doen aan de stabiliteit van het elektriciteitsnetwerk. Met behulp van accubuffering maakt de NXT ChargePost snelladen tot 320 kW op elke locatie mogelijk, zelfs bij een beperkte capaciteit op het stroomnet (netcongestie). De NXT ChargePost kan daarnaast ook gebruikt worden als energieopslag voor lokaal opgewekte elektriciteit. Je kunt dus eigen wind- of zonne-energie opslaan in een ChargePost om er later weer elektrische voertuigen ultrasnel mee op te laden.

Nieuwsgierig naar de NXT ChargePost, een van onze andere laadoplossingen of ons wagenparkadvies? Bezoek ons op de Zero Emissie | Ecomobiel beurs en bekijk de demo. Je kunt ons vinden op stand 06.C057.

Meer informatie

Geen tijd om naar de beurs te komen, maar wil je wel meer informatie over de NXT ChargePost of een van onze andere laadoplossingen? Neem dan contact met ons op via: info@nxtmobility.nl of (088) 472 04 72.

Ga terug