Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Jaarcongres Stichting Gelijkspanning

 • Door:
  Henry Lootens, Stichting Gelijkspanning | Ronald Fransen, Stichting Gelijkspanning | Henri Overbeek, Stichting Gelijkspanning Nederland | Damien Zuidervliet, Stichting Gelijkspanning Nederland
 • Datum:
  dinsdag 10 oktober 2023
 • Tijd:
  14:00 - 17:00
 • Locatie:
  Hertog Zaal

 • Programma

  13:00 14:00                   Inloop met lunch

  14:00 14:15                   Welkom en Introductie door dagvoorzitter

  14:15 14:30                   54 Events over DC paviljoen 2024

  14:30 15:15                   Thema: Zero Emission | Ecomobiel

  Henri Overbeek, kernteam lid Stichting Gelijkspanning Nederland & Business Developer Heavy Duty Charging Infrastructure bij Connectr neemt ons mee in de ontwikkelingen in de heavy duty charging, zero emmissie werk en voertuigen en de community die hij daarvoor heeft opgezet

  15:15 16:00                   Thema: Energie

  Henry Lootens, bestuurder bij de Stichting Gelijkspanning Nederland en Project Manager bij de Fedet neemt ons mee in de ontwikkelingen in de vermogenselektronica en de community vermogenselektronica die samen met de Fedet wordt opgericht.

  16:00 16:45                   Thema: zonder gelijkspanning geen energietransitie

  Damien Zuidervliet, kernteamlid geeft een wrap-up van de dag en de noodzaak van gelijkspanning in de energietransitie.

  16:45 17:00                   Slotwoord Ronald Fransen met aansluitend borrel

   

  Het jaarcongres van de Stichting Gelijkspanning wordt dit jaar gehouden tijdens dé beurs op het gebied van de energietransitie: Vakbeurs Energie. Deze beurs vindt gelijktijdigplaats met de ecomobiel beurs. Deze bijeenkomst belooft een boeiende en inspirerende gelegenheid te worden waar professionals, experts en belanghebbenden uit verschillende sectoren samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gelijkspanning en duurzame mobiliteit te verkennen.

  Het congres zal een uitgebreid programma bieden met informatieve lezingen, interactieve workshops en panelgesprekken met vooraanstaande sprekers uit de industrie. Onderwerpen zoals energie-efficiëntie, slimme netwerken, energieopslag, elektromobiliteit en duurzame stadsontwikkeling zullen centraal staan.

  De Stichting Gelijkspanning, als organisator van het congres, heeft als missie het bevorderen van de adoptie en integratie van gelijkspanningstechnologieën. Met een groeiende vraag naar duurzame en efficiënte energieoplossingen, speelt gelijkspanning een steeds belangrijkere rol in diverse toepassingsgebieden, zoals energie en mobiliteit.

  Het evenement biedt niet alleen een platform om kennis uit te wisselen, maar ook de mogelijkheid tot netwerken en samenwerken. Bedrijven, start-ups en onderzoeksinstellingen kunnen hier nieuwe partnerschappen smeden en innovatieve ideeën opdoen om een duurzamere toekomst te bevorderen.

  Naast het congres zullen de bezoekers ook kunnen profiteren van de Vakbeurs Energie en Vakbeurs Ecomobiel, waar talloze exposanten hun nieuwste producten en diensten zullen presenteren op het gebied van energieopwekking, -besparing, -opslag en duurzame mobiliteit.

  Het Jaarcongres van de Stichting Gelijkspanning tijdens de Vakbeurs Energie en Vakbeurs Ecomobiel is een niet te missen gelegenheid voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van energie en mobiliteit. Samen kunnen we innovatie bevorderen en bijdragen aan een duurzamere wereld. We kijken uit naar een inspirerend evenement vol nieuwe inzichten en mogelijkheden.

 • Sprekers/Partners

  Henry Lootens

  Stichting Gelijkspanning
  Henry Lootens

  Ronald Fransen

  Stichting Gelijkspanning
  Ronald Fransen

  Henri Overbeek

  Stichting Gelijkspanning Nederland
  Henri Overbeek

  Damien Zuidervliet

  Stichting Gelijkspanning Nederland
  Damien Zuidervliet