Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Dutch Hydrogen Days

De interesse in en aanbod van waterstof oplossingen groeit nog steeds. Maar waar is waterstof nu echt kansrijk binnen de energietransitie en waar juist lastiger toe te passen? Om ondernemers en initiatieven op het gebied van waterstof de kans te geven hun visies en oplossingen te presenteren binnen het bredere kader van mogelijke transitiepaden , organiseren wij komend najaar, i.s.m. onze partners tijdens de Nationale Energie Week, de derde editie van de Dutch Hydrogen Days op 15 t/m 17 oktober, in de Brabanthallen te Den Bosch.

Deze 3 dagen clusteren alle activiteiten, zoals de programma’s en aanbod op de beursvloer over waterstof, en worden dit jaar uitgebreid met de Waterstof Innovatie Award.

Waterstof programma's

Elke dag wordt een waterstof programma georganiseerd:

Dinsdag 15 oktober Waterstof in de mobiliteit
Woensdag 16 oktober Waterstof in de gebouwde omgeving
Donderdag 17 oktober Waterstof in de industrie

 

Daarnaast geven diverse exposanten en partners praktische sessies over waterstof of delen zij eindgebruikersverhalen in de diverse praktijktheaters.

Beursvloer: Waterstof Paviljoen

Waterstof producten van deelnemers die al jaren deelnemen, Startups met nieuwe ideeën en producten en studententeams met bijvoorbeeld waterstof voertuigen laten zien wat de markt al te bieden heeft op het gebied van waterstof! Heeft u ook een product dat hier niet mag ontbreken? Er zijn meerdere mogelijkheden om die hier te presenteren, voor elk budget.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Wendy van de Geijn wendy@54events.nl.

Waterstof Innovatie Award

Om de markt verder uit te dagen lanceren we naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen dit jaar ook de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven.

Aanmelden voor de Waterstof Innovatie Award kan hier:


De Waterstof Innovatie Award mede mogelijk gemaakt door:


Ook partner worden van de Waterstof Innovatie Award?
Partners van de award worden steeds vermeld onder de noemer mede mogelijk gemaakt door; partnerlogo’s worden opgenomen op o.a. de website bij de aankondiging van de Waterstof Innovatie Award en in de communicatie campagne voor de award wordt samen met de partner gekeken naar ofwel een quote vanuit de partner ofwel een kort interview in de nieuwsbrief of website.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan participeren in de Dutch Hydrogen Days? We denken graag met je mee! Neem contact op met:

Wendy van de Geijn
Beursmanager

wendy@54events.nl
06 - 42 43 69 49