Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie t/m vrijdag 6 oktober 2023. Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW. Registreren voor een bezoek kunt u vanaf augustus 2023 doen.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Green Caravan behaalt 50% sharefunding campagne binnen 2 maanden (advertorial)

Startup voor fossielvrije snellaadpleinen Green Caravan is hard op weg om via het platform Eyevestor een investeringsronde van €140.000 binnen te halen: de eindsprint ingezet. Daarnaast heeft Green Caravan onlangs via het Limburg Startup Capital Fund van LIOF een financiering opgehaald.

Lees meer...

Tweejarig Nederland pilotproject met waterstof

Het energiesysteem verandert. Elektriciteit uit zonnepanelen en windturbines vormen een steeds groter deel van de energiemix. Het gebruik van waterstofgas als opslag- en transportmedium levert de nodige flexibiliteit voor een toekomst met alleen hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer...

Action gaat elektrisch met Volvo FM en zonnepanelen op trailers

Non-food discountretailer Action heeft recent haar eerste stap in de elektrificatie van haar winkellogistiek gezet.

Lees meer...

Snellaadplein voor vrachtwagens in Geldermalsen

’s Werelds eerste snellaadplein voor vrachtwagens en zwaar bouwmaterieel wordt ontwikkeld door Dura Vermeer, Ploegam, Van Oord en Betuwewind.

Lees meer...

Slimme laadpleinen breken door in Nederland

Laadpleinen waar groepen elektrische auto’s slim opgeladen worden, zijn definitief doorgebroken in Nederland.

Lees meer...