Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Zero Emission | Ecomobiel 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Zero Emission | Ecomobiel 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Powerdale ontwikkelt slimme residentiële lader

Het Belgische Powerdale ontwikkelde een slimme residentiële lader en laadplein met pinterminal. ADVERTORIAL

Lees meer...

Hoe zorg je ervoor dat je groene energie laadt in je elektrische auto?

Door je elektrische auto op te laden met groene stroom, rijd je nog duurzamer, maar in hoeverre is dat mogelijk in Nederland?

Lees meer...

Goupil kondigt de nieuwe G6 aan

De nieuwe Goupil G6, de 100% elektrische bedrijfswagen welke eind 2019 in première ging op de Solutrans-vakbeurs in Lyon, is sinds 1 juli te bestellen.

Lees meer...

54events stelt Zero Emission | Ecomobiel uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Zero Emission | Ecomobiel vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

Webasto wil globale top-3-speler worden

In 2017 stond Webasto voor het eerst op Zero Emission | Ecomobiel. Sindsdien is het een vast waarde. ‘Wij vinden het gewoonweg belangrijk om erbij te zijn - onze producten te tonen, relaties op te doen en te leren’, aldus Hans Marsman, Sales Business Development Manager EV Charging. ‘Nederland is een gidsland in e-mobility en op de beurs ontmoeten we dé belangrijke spelers.’ 

Lees meer...