Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Zero Emission | Ecomobiel 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Zero Emission | Ecomobiel 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Truckland Zero - Maxus eDELIVER 3

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al onze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van alternatieve aandrijving in bedrijfswagens.

Lees meer...

MAN eTGE - Dé MAN voor de stad

Met de eTGE rijdt u geluidloos en zonder schadelijke uitstoot. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. En biedt dé oplossing aan de veranderende behoeften aan het stadsverkeer en stedelijke logistiek.

Lees meer...

TRENS - Solar Trains in duurzame stadsdistributie

TRENS Solar Trains ontwikkelt en produceert in eigen beheer elektrische voertuigen voor vele duurzame mobiliteitsoplossingen in en om binnensteden.

Lees meer...

Seval e Cargo - Duurzame stadsbevoorrading

Seval e Cargo is de Nederlandse importeur van de Sevic Cargo 500, dit is een 100% elektrisch bestelvoertuig dat ontwikkeld is voor stadsdistributie.

Lees meer...

Paxter - LEV verandert het straatbeeld in binnensteden

In steeds meer binnensteden zijn traditionele brandstof voertuigen niet meer welkom. Bovendien worden steden steeds drukker en voller. Dit betekent dat er aanpassingen moeten worden gedaan binnen de stadslogistiek.

Lees meer...

CargoBee - Wendbaar, duurzaam en voordelig

Eerst was er de benzine-versie van de CargoBee, we zijn er gaandeweg van overtuigd geraakt dat het elektrisch moest worden. Naar onze mening zijn kleine elektrische transportvoertuigen in de toekomst onmisbaar voor de oude drukke binnensteden in Nederland.

Lees meer...