Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovatie, kennis en business. Gelijktijdig met (en op dezelfde locatie als) Zero Emission | Ecomobiel vinden plaats Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Mini seminars van ‘new mobility architect’

Elke beursdag van 15:00 tot 16:00 uur staat Henk Meiborg op het podium van Theater Ecomobiel. Met wisselende mini-seminars!

Lees meer...

DOCKR en City Hub innoveren stadslogistiek in Utrecht

DOCKR en City Hub slaan de handen ineen in Utrecht en bieden flexibiliteit aan ondernemers op het gebied van opslag, overslag en 100% elektrisch vervoer.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Last Mile Transport Solutions BV

‘Lichtgewicht, puur-elektrische voertuigen met 3 wielen - ontworpen voor de laatste ontwikkelingen in logistiek.’

Lees meer...

Exposant aan het woord: GreenWays Electrische Scooters

‘Wij hebben de nieuwe (HOGE) standaard gezet in elektrisch vervoer voor de zakelijke - en consumentenmarkt.’

Lees meer...

Exposant-aan-het-woord-Lightwell

‘Smart City ontwikkelingen: de samenleving is er groots mee bezig sinds het Parijse Klimaatakkoord.’

Lees meer...