Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Zero Emission | Ecomobiel 2020 naar 2021

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Zero Emission | Ecomobiel 2020 uitgesteld. De volgende editie vindt plaats van 12 t/m 14 oktober 2021. Lees hier meer informatie.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Audi e-tron 50 quattro: terug van (kort) weggeweest

Vanwege de grote populariteit van de 100% elektrisch aangedreven modellen waren de e-tron 50 quattro en Audi e-tron Sportback 50 quattro tijdelijk uitverkocht.  

Lees meer...

Eerste elektrische SUV van Volkswagen

Het elektro-offensief van Volkswagen krijgt extra vaart met de introductie van de ID.4, die op het MEB-platform staat dat VW voor e-cars ontwikkelde.

Lees meer...

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën.

Lees meer...

Porsche Taycan: nog snellere acceleratie, nog meer laadgemak

Porsche voert in oktober tal van innovaties door voor de Taycan. De nieuwe Plug & Charge-functie maakt opladen en betalen mogelijk zonder kaart of app.

Lees meer...

Hyundai: koploper in groene mobiliteit

Hyundai loopt voorop met de ontwikkeling van geëlektrificeerde auto’s zoals de emissievrije KONA Electric en de IONIQ Electric.

Lees meer...

Mirai: waterstofauto verder verbeterd

Begin 2021 volgt het zoveelste bewijs dat de Japanse autoreus Toyota schone mobiliteit hoog heeft zitten. 100% elektrisch zonder te hoeven laden.

Lees meer...