Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv €50,- incl. BTW gratis bij registratie vooraf.

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

×

Sinds 2009 voorop in duurzame mobiliteit

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie t/m vrijdag 6 oktober 2023. Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u hier.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

“Tijdig nadenken over laden van e-trucks”

Bij de overstap naar elektrische trucks zullen transporteurs vooral moeten nadenken over het laden daarvan, zowel onderweg als bij het eigen bedrijf. In de kennissessie ‘Laden met e-trucks’ gaat Robert van den Hoed van Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) in op de tools die transporteurs op weg kunnen helpen naar elektrisch rijden.

Lees meer...

“ESD presenteert innovaties in energieopslag”

Energy Storage Day staat dit jaar in het teken van innovaties in energieopslag. Daar gebeurt enorm veel, zegt Jeroen Neefs van Energy Storage NL, zowel op het gebied van opslag in de vorm van elektriciteit en warmte als zogenaamde moleculenopslag. In een Techtalk zullen ook instituten en organisaties als TNO aangeven hoe zijn de innovaties op dit gebied stimuleren.

Lees meer...

“Laadvoorziening vraagt vroegtijdige actie”

Emissieloos materieel is in opkomst. Maar om de bouwplaats daadwerkelijk emissieloos te maken is er meer nodig dan materieel, stelt Edwin Lokkerbol, programmamanager van Emissieloos Netwerk Infra (ENI). Lokkerbol is een van de sprekers van de kennissessie ‘Emissieloze bouw(plaats) van morgen’ op vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel.

Lees meer...

Meten is weten: slimme laadpleinen onderzocht

Laadpleinen bieden de mogelijkheid om laadpunten in de openbare ruimte te clusteren, het aantal benodigde netaansluitingen te verminderen en slim de beschikbare capaciteit te verdelen. Maar wat doen al die ladende auto’s met de spanningskwaliteit? En hoe is de benodigde stroom slim te verdelen binnen de capaciteit van het stroomnet? ElaadNL deed metingen.

Lees meer...

Tata Group bouwt batterijfabriek in Engeland

Tata Group gaat een batterijfabriek bouwen in Groot-Brittannië. Het bedrijf investeert 4 miljard pond (4,6 miljard euro) in de fabriek, die batterijen gaat produceren voor dochterbedrijf Jaguar Land Rover.

Lees meer...

Vrachtwagenheffing en MAUT nagels aan doodskist dieseltruck - column van e-truck expert Johnny Nijenhuis

“'De aanschafprijs van een elektrische vrachtwagen is drie keer zo hoog, dat is toch niet te betalen!' Ik hoor het nog wekelijks. Het laat mij altijd een beetje in vertwijfeling. Is diegene die dit roept echt zo kortzichtig? Of is men bang voor verandering en wordt dit gebruikt als argument om je maar niet te hoeven verdiepen in elektrische vrachtwagens?"

Lees meer...

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv €50,- incl. BTW gratis bij registratie vooraf.