Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Lees hier welke maatregelen wij als organisatie hanteren om een mooie editie neer te kunnen zetten.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Terug van weggeweest: vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch – eindelijk – weer de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Hun laatste edities dateren inmiddels uit het pre-corona tijdperk, maar tenminste 2 voortekenen zijn goed: een volgepakte beursvloer en een fantastisch kennisprogramma.

Lees meer...

Gratis LIVE talkshow op 21 april: 'E-trucks in de praktijk'

Met de huidige brandstofprijzen loont het al snel om over te stappen op elektrisch aangedreven transport. Maar is de markt er al wel klaar voor? Op donderdag 21 april vragen we het aan onze tafelgasten; allen uiteraard deskundig op dit vlak.

Lees meer...

‘Wacht niet met elektrisch rijden’

Op 10 februari ontving moderator Rogier Elshout vier gasten om te praten over netcongestie en de mogelijkheid om op piekmomenten met elektrische voertuigen stroom terug te leveren aan het net.

Lees meer...

‘Onevenwichtige groei aantal laadpalen’

De groei van het aantal laadpalen in Nederland is onevenwichtig: het aantal palen op privéterreinen stijgt harder dan in de publieke ruimte. Dat kost installateurs geld.

Lees meer...

De transitie naar zero-emission vrachtwagens is begonnen!

Geen beter jaar dan 2022 om naar Zero Emission | Ecomobiel te komen. Dit jaar zal er veel meer aandacht zijn voor de zware jongens. Juist, de vrachtwagens. Want het valt niet meer te ontkennen: ook de vrachtwagens zijn begonnen aan hun transitie naar elektrische aandrijvingen.

Lees meer...

Mobility Meet-Up: Resourcefully, AECL en Flexpower

Hugo Niesing deed in Spanje al ervaring op met het zo effectief mogelijk gebruiken van zonne-energie door met trackers de baan van de zon te volgen.

Lees meer...