Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Sinds 2009 voorop in duurzame mobiliteit

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie van dinsdag 20 augustus t/m maandag 14 oktober 2024. Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

TLN: harmonisatie ZE-zones belangrijk

Bestuursvoorzitter Elisabeth Post sprak op 19 juni samen met andere brancheorganisaties tijdens het rondetafelgesprek zero-emissiezones met Tweede Kamerleden van BBB, NSC, PVV, VVD en GroenLinks-PvdA.

Lees meer...

Zware e-besteller: toch langer met B-rijbewijs

Bestuurders van elektrische bedrijfswagens met een voertuiggewicht van tussen de 3.500 en 4.250 kilo mogen een jaar langer doorrijden met een B-rijbewijs.

Lees meer...

Laadpalen met accu komen naar Nederland

Het Duitse Jolt Energy zet snelladers met een vermogen van 300 kilowatt neer op plekken waar de stroombehoefte eigenlijk te groot is om dat te kunnen doen. Met een accu.

Lees meer...

Exposant uitgelicht: Sortimo bedrijfswageninrichting

Organisatie en orde zijn de sleutelwoorden voor laadruimtes van bedrijfswagens: elke onnodige kilo en elk stuk niet gebruikte laadcapaciteit kosten geld en onnodige uitstoot of een lagere actieradius.

Lees meer...

'Het is echt alle hens aan dek'

Het was een aanbesteding van hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden die voor GMB, Heijmans en de Vries & van de Wiel de aanleiding gaf tot het oprichten van het Netwerk Emissieloos Infra.

Lees meer...

Special Stadslogistiek - Michael Lok (HopOn): 'Aan de vooravond van een transitie'

HopOn is een licht elektrisch voertuig voor last-mile-leveringen en is uitermate geschikt voor logistieke doeleinden. We spraken eigenaar Michael Lok.

Lees meer...