Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Sinds 2009 voorop in duurzame mobiliteit

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie van dinsdag 20 augustus t/m maandag 14 oktober 2024. Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

AanZET-subsidie nu al groot succes

Op dag 1 van de inschrijving voor de aanschafsubsidie voor zero-emissietrucks kwamen al meer dan 400 aanvragen binnen.

Lees meer...

“Johnny, wat zeg je nou? Een tussenjaar voor de e-truck?"

"Het ligt eraan wat je een tussenjaar noemt. Ik denk nog steeds dat het aantal registraties van elektrische vrachtwagens een stuk hoger zal liggen dan in 2023. Toch zie ik een tussenjaar aankomen."

Lees meer...

Sharon van Beek: Uitvinden welke voertuigen en technologie bij jouw behoeften passen: nu is het moment.

Sharon van Beek is key account manager bij exposant Quantron, een bedrijf dat in een gat sprong waarvan niemand wist dat het er was.

Lees meer...

Nico van der Klugt: De stad bevoorraden doe je met een elektrische vrachtwagen.

“Onze primaire focus ligt sinds de marktgang op 100% elektrische stadsdistributie. Met onze trucks worden al diverse kleine én grote winkeliers bevoorraad”, aldus Nico van der Klugt, press & corporate communications officer.

Lees meer...

Denk mee over nieuwe subsidieregeling publieke laadinfrastructuur

De internetconsultatie van de SPULA is gestart. Belanghebbenden en belangstellenden kunnen meedenken en reageren op deze nieuwe regeling. Dit kan tot en met 17 maart 2024.

Lees meer...

Onderzoekers Nyenrode: Verduurzamen logistiek vraagt meer regels

Méér regels en een actievere rol van de overheid zijn nodig om logistieke ketens grondig te verduurzamen. Dat bepleiten drie hoogleraren van de Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer...