Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, waaronder het realiseren van samenwerkingsverbanden, het leggen van nieuwe contacten, naamsbekendheid verwerven, relaties ontmoeten en deelnamen aan workshops en debatten.

Tickets

Zero Emission | Ecomobiel is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie vóór dinsdag 11 oktober. Een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW. Zich registreren voor een bezoek kunt u hier.

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bezoekersregistratie vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel 2022 geopend

Vandaag opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van Zero Emission | Ecomobiel. Die vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PTREFAB en Industrial Heat & Power.

Lees meer...

Meer subsidie voor ‘schone’ bouwvoertuigen en vrachtwagens

Staatssecretaris Vivianne Heijnen trekt bijna 34 miljoen euro extra uit voor schone vrachtwagens en bouwmaterieel. Dat geld komt bij de subsidiebudgetten van dit jaar, die op de eerste dag direct op waren omdat ondernemers zoveel aanvragen deden.

Lees meer...

Albert Heijn gaat eerder volledig elektrisch

Albert Heijn versnelt de verduurzaming van het transport naar winkels en klanten. Vanaf eind 2022 zet het merk 100% elektrisch vervoer in voor zowel de thuisbezorging van boodschappen als de bevoorrading van haar winkels.

Lees meer...

Grote proef met EV’s als energiecentrale

Een grootschalig Europees onderzoeksproject genaamd SCALE maakt van Nederland een proeftuin voor elektrisch laden.

Lees meer...

Hoge prijs en laadcapaciteit beperken aanschaf EV’s

De belangrijkste redenen om (nog) niet over te stappen op een elektrische auto zijn de (te hoge) prijs van zo’n auto, de beperkte beschikbaarheid van laadpalen en de aanname dat het laden te lang duurt.

Lees meer...

Praktische handvatten bij depotladen

Wat komt er allemaal kijken bij de realisatie van zwaardere laadinfrastructuur voor depotladen, specifiek bedoeld voor elektrische vrachtwagens?

Lees meer...

De registratie is OPEN

Voor zakelijk bezoekers is toegang twv € 25,- gratis bij registratie vooraf.