Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Tijdelijk gratis toegang!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch hét B2B evenement voor slimme en duurzame mobiliteit plaats.

Een toegangsbewijs twv €25,- is nu tijdelijk gratis.

GRATIS toegang
voor professionals:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

COVID-19

Lees hier welke maatregelen wij als organisatie hanteren om een mooie editie neer te kunnen zetten.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Bender bestaat 75 jaar en lanceert nieuwe isolatiewachter

Met een wereldwijd online evenement lanceerde de familie Bender onlangs de viering van haar 75-jarig bedrijfsjubileum en opende zij tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf.

Lees meer...

Vergeet laadpunten, Belgisch bedrijf innoveert met laadinfrastructuur (advertorial)

Als tegen 2026 elke bedrijfswagen elektrisch moet zijn, moeten bedrijven ook flink investeren in laadpalen. Maar dat is een dure grap, vindt het Belgische Powerdale. Het technologiebedrijf is gespecialiseerd in elektromobiliteit en bedacht een laadinfrastructuur die veiliger, slimmer én kostenefficiënter is.

Lees meer...

Acea maant EU: maak werk van laadpunten voor e-trucks

De Europese branchevereniging voor de auto-industrie, Acea, wil dat de Europese Unie aanstalten maakt met elektrische laadpunten voor vrachtwagens.

Lees meer...

Donderdag 1 juli: gratis webinar over het elektrisch laden van e-trucks

In lijn met het Klimaatakkoord zijn in 2030 alle nieuwe auto’s emissieloos. Dus ook bussen, bestelauto’s, vrachtwagens en ‘light electric vehicles’. De ontwikkelingen volgen zich dan ook in rap tempo op. Maar is de infrastructuur wel toereikend?

Lees meer...

Zero Emission | Ecomobiel 2021 gaat door!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt Zero Emission | Ecomobiel plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met weer een mooi aanbod van exposanten op een inmiddels grotendeels gereserveerde beursvloer en een prachtig inhoudelijk programma.

Lees meer...

Robert Koolen: "Opereren vanuit de innerlijke drive"

Robert Koolen is spreker tijdens de live online talkshowreeks ‘Mobility Meet-Up’, waarvan de eerste aflevering in het teken staat van zero emissie bouwlogistiek: “Heijmans werkt hard aan duurzame logistiek, en het zou helpen als andere partijen het belang daarvan ook gaan inzien”.

Lees meer...

Tijdelijk gratis toegang!

Op 12, 13 en 14 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch hét B2B evenement voor slimme en duurzame mobiliteit plaats.

Een toegangsbewijs twv €25,- is nu tijdelijk gratis.