Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovatie, kennis en business. Gelijktijdig met (en op dezelfde locatie als) Zero Emission | Ecomobiel vinden plaats Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power en PREFAB.

Deelnemen

Deelnemen aan Zero Emission | Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Zero Emission | Ecomobiel krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Eerste Regis Epic0 op Nederlands kenteken

De toekomstige stadsdistributie vraagt om een multimodus in elektrische voertuigen. Rolling the City sorteert voor en introduceert een nieuw LEV. 

Lees meer...

AirQon legt festivals aan de elektrische auto

Een groot deel van de evenementenstroom wordt opgewekt met dieselgeneratoren terwijl er nu al duurzame verdienmodellen voor gemeentes zijn. 

Lees meer...

Productie E-Trucks Europe in de lift

De waterstof EV-trucks van E-Trucks Europe mogen sinds vorig jaar in heel Europa op kenteken worden gezet. De weg is daarmee vrij voor verdere groei. 

Lees meer...

De toekomst van e-vrachtverkeer in de stad

Natuur & Milieu schetst de uitdagingen en oplossingen voor laadinfrastructuur voor elektrisch vrachtverkeer in de stad. 

Lees meer...

Maxem Energy Solutions weer op ZE | EM

Het gebrek aan prijstransparantie en interoperabiliteit op de laadmarkt is niet houdbaar. Maxem brengt een innovatieve oplossing voor dit probleem. 

Lees meer...