Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70
×

Ecomobiel

Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Naast Ecomobiel is een specifiek platform ingericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing: Vakbeurs Energie. Hét leidend platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing. Op het gebied van industriële energievoorziening kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. 

Deelnemen

Deelnemen aan Ecomobiel betekent in gesprek zijn met vakpubliek met concrete investeringsplannen. Voor u een legio aan mogelijkheden, denk aan: het realiseren van samenwerkingsverbanden, nieuwe contacten, naamsbekendheid, relatiebeheer en deelname aan workshops en debatten. Interesse? Neem dan contact met ons op, bekijk hier de deelname mogelijkheden of vraag informatie aan via onderstaande button.

Impressie

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

Nog 5 weken tot RENOVATIE 2019 – en MONUMENT

RENOVATIE is hét platform over de snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Lees meer...

Mercedes in ‘22 elektrisch in elk segment

Mercedes biedt vanaf 2022 in elk marktsegment een elektrisch alternatief voor de huidige benzine- en dieselmotoren.

Lees meer...

Exposant in 2018: Band op Spanning

“Banden die goed opgepompt zijn, dragen direct bij aan CO2-reductie  en vermindering van fijnstof”, aldus de specialist in bandenspanning.

Lees meer...

Seminar over servicelogistiek i.s.m. HvA tijdens ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2019

Op 10 oktober wordt in het beurstheater in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een seminar over servicelogistiek georganiseerd.

Lees meer...

Exposanten over ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2018

Editie 10 was goed: exposanten beloonden de organisator van ZERO EMISSION | ECOMOBIEL met enthousiaste reacties.

Lees meer...

ElaadNL wil universele taal voor communicatie tussen laadpaal en auto

Experts van ElaadNL pleiten voor een open communicatiesysteem tussen elektrische auto (ev) en laadpaal met een universele taal.

Lees meer...