Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Als vanouds: Brabanthallen place to be voor professionals in de energietransitie

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Lees meer...

Over de Nationale Agenda Laadinfrastructuur

De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) is een meerjarige beleidsagenda met ambities en acties die ervoor gaan zorgen dat we straks altijd overal, makkelijk en slim kunnen laden.

Lees meer...

"Als installateur van zonnepanelen is het logisch dat je elektrisch rijdt"

Het hart van iedere duurzame ondernemer in energie gaat waarschijnlijk sneller kloppen van duurzaam vervoer. Zo ook dat van Pim Schram, installateur van zonnestroom en -warmte.

Lees meer...

“Een elektrische bus kost meer maar verbruikt fors minder”

Een elektrische bedrijfsauto is in veel gevallen een goede vervanger voor een fossiel aangedreven bedrijfsauto. Zo ook voor Alfred de Kooter van De Kooter Spuit- en Schilderwerk.

Lees meer...

Diederik Samsom opent vakbeurs en Nationale Energie Week op dinsdag 12 oktober

Medeauteur van het Fit for 55 klimaatmaatregelenpakket van de Europese Commissie Diederik Samsom gaat tijdens de opening van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel 2021, onderdeel van de Nationale Energie Week, op dinsdag 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch als keynote spreker in dialoog met de vertegenwoordigers van ‘s lands meest betrokken sectoren.

Lees meer...

E-trucks special: Volta Trucks

Met de transitie ontstaat er ook ruimte voor nieuwe toetreders. Zero Emission | Ecomobiel 2021 is trots om één van deze nieuwe toetreders naar de Brabanthallen te kunnen halen.

Lees meer...

E-trucks special: Mercedes-Benz

De Duitse Truckfabrikant heeft twee ijzers in het vuur. De FUSO eCanter kennen we al langer, maar de eActros maakt haar debuut op de Nederlandse beursvloer.

Lees meer...

E-trucks special: Hyzon Motors Europe

Hyzon Motors Europe is een onderdeel van het NASDAQ-genoteerde Hyzon Motors Inc. Het is een voortvloeisel uit Holthausen Clean Technologies van Carl en Max Holthausen.

Lees meer...

E-trucks special: E-Trucks Europe

Een Nederlands-Belgische onderneming die zich richt op het bouwen van conversievoertuigen. In 2019 zette E-Trucks Europe in Nederland een waterstoftruck op kenteken.

Lees meer...

Bender bestaat 75 jaar en lanceert nieuwe isolatiewachter

Met een wereldwijd online evenement lanceerde de familie Bender onlangs de viering van haar 75-jarig bedrijfsjubileum en opende zij tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf.

Lees meer...