Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Powerdale ontwikkelt slimme residentiële lader

Het Belgische Powerdale ontwikkelde een slimme residentiële lader en laadplein met pinterminal. ADVERTORIAL

Lees meer...

Hoe zorg je ervoor dat je groene energie laadt in je elektrische auto?

Door je elektrische auto op te laden met groene stroom, rijd je nog duurzamer, maar in hoeverre is dat mogelijk in Nederland?

Lees meer...

Goupil kondigt de nieuwe G6 aan

De nieuwe Goupil G6, de 100% elektrische bedrijfswagen welke eind 2019 in première ging op de Solutrans-vakbeurs in Lyon, is sinds 1 juli te bestellen.

Lees meer...

54events stelt Zero Emission | Ecomobiel uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Zero Emission | Ecomobiel vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

Webasto wil globale top-3-speler worden

In 2017 stond Webasto voor het eerst op Zero Emission | Ecomobiel. Sindsdien is het een vast waarde. ‘Wij vinden het gewoonweg belangrijk om erbij te zijn - onze producten te tonen, relaties op te doen en te leren’, aldus Hans Marsman, Sales Business Development Manager EV Charging. ‘Nederland is een gidsland in e-mobility en op de beurs ontmoeten we dé belangrijke spelers.’ 

Lees meer...

ElaadNL weer partner Gemeentedag Energietransitie

In 2030 moet ons land zo’n 1,8 miljoen elektrische auto’s en 1,7 miljoen laadpalen tellen. Het kennis- en innovatiecentrum ElaadNL van de Nederlandse netbeheerders wil die transitie mede mogelijk maken. Rutger de Croon, manager marktontwikkeling: ‘Zero Emission | Ecomobiel biedt voor ons een mooi podium, onder andere met de Nationale Agenda Laadinfrastructuur als leidraad, om daarover van gedachten te wisselen met lokale en regionale beleidsmakers.’ 

Lees meer...

AllesOverWaterstof op ZE | EM

Het H2 Paviljoen op Zero Emission | Ecomobiel krijgt steeds meer gestalte. Dit jaar treedt AllesOverWaterstof toe als een van de nieuwe partners. Het bedrijf geeft er diverse belevingsworkshops en verzorgd de lezing ‘Waterstof in de mobiliteitssector’. Die sessies zijn volgens Erwin Geurts ook bijzonder relevant voor de deelnemers en bezoekers van de buurevenementen zoals de Vakbeurs Energie. 

Lees meer...

Nancy Kabalt nieuwe voorzitter FET

Nancy Kabalt werd begin dit jaar benoemd tot de nieuwe voorzitter van het Formule E-Team (FET). Wij vroegen haar naar de inzet voor de toekomst. ‘De grote uitdaging ligt in het veroveren van de consumentenmarkt. Subsidiëren helpt daarbij, maar is niet genoeg. Een van de belangrijke voorwaarden is het wegnemen van állerhande misverstanden die het gevolg zijn van tegenstrijdige of ontbrekende informatie. Als je het hebt ervaren, zul je ontdekken dat elektrisch rijden comfortabeler is en tegelijkertijd schoner en betaalbaarder.’ 

Lees meer...

Toogethr biedt handvaten voor ‘het nieuwe normaal’

Toogethr neemt op 6,7 en 8 oktober voor het eerst deel aan Zero Emission Ecomobiel. Daar toont het bedrijf onder andere zijn slimme oplossingen voor ‘ridesharing’ en het managen van parkeerruimte. Diezelfde toepassingen bieden werkgevers additionele voordelen zolang er nog geen vaccin tegen het coronavirus is, en wel als instrument voor social responsibilittijdens het woon-werkverkeer. 

Lees meer...