Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Audi e-tron 50 quattro: terug van (kort) weggeweest

Vanwege de grote populariteit van de 100% elektrisch aangedreven modellen waren de e-tron 50 quattro en Audi e-tron Sportback 50 quattro tijdelijk uitverkocht.  

Lees meer...

Eerste elektrische SUV van Volkswagen

Het elektro-offensief van Volkswagen krijgt extra vaart met de introductie van de ID.4, die op het MEB-platform staat dat VW voor e-cars ontwikkelde.

Lees meer...

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën.

Lees meer...

Porsche Taycan: nog snellere acceleratie, nog meer laadgemak

Porsche voert in oktober tal van innovaties door voor de Taycan. De nieuwe Plug & Charge-functie maakt opladen en betalen mogelijk zonder kaart of app.

Lees meer...

Hyundai: koploper in groene mobiliteit

Hyundai loopt voorop met de ontwikkeling van geëlektrificeerde auto’s zoals de emissievrije KONA Electric en de IONIQ Electric.

Lees meer...

Mirai: waterstofauto verder verbeterd

Begin 2021 volgt het zoveelste bewijs dat de Japanse autoreus Toyota schone mobiliteit hoog heeft zitten. 100% elektrisch zonder te hoeven laden.

Lees meer...

UX300e Electric is 100% elektrisch

Lexus is groot geworden met elektrificatie van zijn modellen. Een 100% elektrisch model ontbrak echter nog. Tot nu.

Lees meer...

MG levert de bereikbare elektrische auto

Het van oorsprong Britse automerk MG is weer terug op Nederlandse bodem, volledig vernieuwd, opgefrist en geëlektrificeerd.

Lees meer...

Polestar accelereert in Nederland

Het elektrische performance merk uit Zweden heeft deze zomer niet alleen de gewilde Polestar 2 gelanceerd, maar ook 4 Spaces geopend.

Lees meer...

CILOLAB onderzoekt schaalbaarheid nieuwe stadslogistieke concepten

In 2025 moeten in 30 tot 40 grotere gemeentes zero emissiezones voor stadslogistiek zijn ingevoerd. In living lab CILOLAB werken bedrijfsleven, gemeenten en kennisinstellingen samen aan doorbraken voor schone én slimme stadslogistiek.

Lees meer...