Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Sligro wint Logistiek Laadplein Award tijdens Zero Emission | Ecomobiel 2024

Tijdens de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel is in ‘s-Hertogenbosch de eerste Logistiek Laadplein Award uitgereikt aan Sligro.

Lees meer...

Vakbeurzen in bouw en energie bruisen onverminderd tijdens Nationale Energie Week 2024

Den Bosch was vorige week wederom het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland.

Lees meer...

Hermanos Energy wint Waterstof Innovatie Award

Tijdens de 15de editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel is de Waterstof Innovatie Award 2024 gewonnen door Hermanos Energy. De award is een initiatief van organisator 54events en belicht vooruitstrevende oplossingen in waterstoftechnologie.

Lees meer...

Niels Willems wint Piet Kruijt Award 2024 op Zero Emission | Ecomobiel

Tijdens de vijftiende editie van Zero Emission | Ecomobiel is de prestigieuze Piet Kruijt Award uitgereikt aan Niels Willems.

Lees meer...

E-Trucks Europe: "Al vijftien jaar trouw"

"Er waren nog geen snelle oplaadmogelijkheden en de batterijen waren duur, maar we hebben -op de beurs-laten zien dat het kon!”

Lees meer...

Bender Benelux: "Nog steeds veel potentieel"

Voor Bender is Zero Emission | Ecomobiel dé plek om in contact te komen met nieuwe klanten en bestaande relaties te onderhouden.

Lees meer...

E-Milers: "Negen keer raak"

Volgens Rose Rijken, vertegenwoordiger van E-Milers, is de transformatie van de markt net zo indrukwekkend als die van het bedrijf.

Lees meer...

Mobilitum: "Transformatie doorgemaakt, net als de markt"

Erik Nieuwpoort blikt terug op de 10 deelnames aan de Zero Emission | Ecomobiel, die dit jaar voor de vijftiende keer plaatsvindt.

Lees meer...

Bals: "Vanaf het begin een fijne beurs"

“Zero Emission I Ecomobiel is vanaf het begin een fijne beurs om op aanwezig te zijn”, zegt Thomas Pruim, accountmanager.

Lees meer...

Sira Incentives, meer dan subsidies

Sira Incentives ondersteunt duurzame en innovatieve bedrijven in het realiseren van subsidies en het opzetten van projecten.

Lees meer...