Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

TNO pleit ervoor innovaties sneller op de weg te krijgen

De vraag naar mobiliteit neemt wereldwijd enorm toe en tegelijkertijd willen en moeten we schoner, veiliger en efficiënter dan ooit tevoren van A naar B. “Aan slimme ideeën is binnen de sector geen gebrek, maar het vermogen om samen innovaties soepel en snel naar de weg te krijgen wordt onvoldoende benut.”

Lees meer...

Veel bedrijven rijden spoedig volledig elektrisch

Driekwart van de Nederlandse bedrijven is van plan om binnen drie jaar volledig over te stappen op elektrische voertuigen. Dat blijkt uit een internationaal onderzoek van Vattenfall.

Lees meer...

“Als het diesel zou regenen, zou jij dan geen emmer onder de regenpijp zetten?”

Stel, het zou elke dag een beetje diesel regenen. Zou jij dat zo in het riool laten wegspoelen? Of zou je er alles aan doen om zoveel mogelijk van die diesel op te vangen en die te gebruiken in je vrachtwagens?

Lees meer...

Elektrotechniek, het hart van de mobiliteitstransitie: Harald Niessen van Hensel

In deze maandelijkse rubriek vertellen specialisten uit de branche over de cruciale rol van elektrotechniek in de enorme uitdaging waar we als Nederland voor staan.

Lees meer...

Tesla zet toch in op bedrijfsauto

De Tesla Semi werd eind 2017 al aangekondigd en ruim vijf jaar later gelanceerd. De eerste reacties zijn niet bijster positief.

Lees meer...

Europa: iedere 60 kilometer een snellaadpunt

Elektrische rijders kunnen binnen Europa eind 2025 langs de hoofdwegen iedere zestig kilometer terecht bij een snellaadpunt.

Lees meer...

"De markt heeft altijd gelijk"

Het mocht geen verrassing zijn. Het budget van de aanschafsubisidie Zero-Emission Trucks, kortweg aanZET, was binnen een dag volledig uitgeput.

Lees meer...

Tankstations zijn belangrijk bij transitie naar emissieloze auto’s

Met ingang van 2035 mogen auto’s met een benzine- of dieselmotor niet meer worden verkocht of geïmporteerd. VVD-Europarlementariër Jan Huitema was onderhandelaar bij de totstandkoming van dit akkoord.

Lees meer...

"Met elektrische vrachtwagens verplaatsen we het probleem alleen maar!"

De nieuwe column van Johnny Nijenhuis, expert op het gebied van zero emission trucks!

Lees meer...

Elektrotechniek, het hart van de energietransitie: Bender

In deze maandelijks terugkerende rubriek vertellen specialisten uit de branche over de (onmisbare) rol van elektrotechniek in de enorme uitdaging waar we als Nederland voor staan. Raymond Vergouwe, commercieel technisch adviseur van Bender Benelux, bijt het pits af.

Lees meer...