Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Mobility Meet-up: Elektrische vrachtwagens slim laden

Mobility Meet-up: Elektrische vrachtwagens slim laden

Datum
donderdag 1 juli 2021

Tijd
15:00 - 16:00 uur

Webinar gemist?

U kunt het webinar via onderstaande knop terugkijken. Download hier een overzicht van de vragen & antwoorden die gesteld zijn tijdens de talkshow.

Talkshow van

In lijn met het Klimaatakkoord zijn in 2030 alle nieuwe auto’s emissieloos. Dus ook bussen, bestelauto’s, vrachtwagens en ‘light electric vehicles’. De ontwikkelingen volgen zich dan ook in rap tempo op. Maar is de infrastructuur wel toereikend?

Op donderdag 1 juli organiseert beursorganisator 54events een talkshow over het elektrisch laden van e-trucks. Wat kan er al binnen de grenzen van de huidige installaties? Welke ontwikkelingen komen eraan? Waar moeten we rekening mee houden als gebruiker?

Dit webinar is een aanrader voor iedereen die vanuit professioneel en/of zakelijk perspectief betrokken is bij transport en logistiek in brede zin. Gratis aanmelden kan via het formulier, linksonder deze tekst. Maximaal 250 kijkers, dus wees er op tijd bij.

Partner:

Moderator

Rogier Elshout
Gespreksleider en mobiliteitsfanaat

Met o.a. de volgende sprekers:

Paul Lankamp
Business Developer, Fudura

Wat kan er al binnen de huidige AC/DC installaties? Waarmee moeten bedrijven rekening houden bij het aansluiten van laadinfra? Hoe zet je laadinfra slim in, waardoor je ook nog geld kunt verdienen? Wat is de rol van zonnepanelen, bij slim laden?

Arjan Wargers
Manager Research and Innovation, Elaad.nl/Enexis

Ontwikkelingen in laadinfra en logistiek laden. Privaat -, openbaar - en bedrijventerrein. Wat leren we uit de lopende projecten en living labs? Kan het net het aan? De randvoorwaarden van netcapaciteit.

Julian Mensies
Beleidsadviseur, evofenedex

Wet- en regelgeving voor handels- en productiebedrijven met een eigen vloot. Uitdagingen voor bedrijven met deels eigen vloot. Welke oplossingen ziet evofenedex bij haar achterban? Waarmee helpen we de markt verder?

Peter Leegstraten
Manager Transport Expertise, Albert Heijn

Wat is de roadmap van AH naar verduurzaming van transport en vervoer? Welke stappen staan op stapel? Wat zijn de lessen van het Laadplein in Zaandam? Welke hindernissen kwamen AH en haar vervoerders tegen?