Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Vakjury

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

Jörg Gigler, TKI Nieuw Gas

Jörg Gigler werkt bijna 30 jaar aan thema’s op het snijvlak van duurzaamheid, energietransitie en innovatie. Sinds 2013 is hij directeur van TKI Nieuw Gas | Topsector Energie. Vanuit die positie faciliteert Jörg “innovators” die op zoek zijn naar ondersteuning, financiering, netwerken en informatie op de thema’s waterstof, groen gas, CCS (carbon capture & storage) en geo-energie. Daarvoor bekleedde Jörg diverse functies in de consultancy, bij bedrijven en regionale organisaties, voor de overheid en in het onderzoek. Jörg studeerde landbouwtechniek aan de Wageningen Universiteit waar hij begin 2000 promoveerde op het thema bio-energie. Jörg treedt regelmatig op als spreker en moderator op conferenties en cursussen.

Helmie Botter, Gasunie

Helmie Botter Manager Business Development Hydrogen bij Gasunie. Vanaf 2002 heeft zij diverse werkzaamheden gedaan binnen N.V. Nederlandse Gasunie, waaronder financiële en commerciële manager functies. Sinds november 2020 is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de waterstofactiviteiten in Nederland en Duitsland.

Alice Krekt, NLHydrogen

NLHydrogen is de branchevereniging van de waterstofsector in Nederland. Alice maakt zich in deze rol hard voor de ontwikkeling van de waterstofeconomie in Nederland. Samen met de leden en partners zet zij zich in om de waterstofketen onderling te verbinden, te activeren en versterken. Haar ambitie: Nederland als dé waterstofhub van Europa. Alice studeerde Sociale Geografie/Planologie. Zij werkte onder andere bij Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam, ARCADIS en de gemeente Rotterdam als leider van bedrijfsonderdelen en maatschappelijk relevante projecten. In haar carrière staat de balans tussen economie en duurzaamheid centraal.

Arjan van Ginkel, NWBA & Endress+Hauser

Arjan van Ginkel Bestuursvoorzitter NWBA en industriemanager bij Endress+Hauser. Sinds 15 jaar is hij actie in de procesindustrie in diverse rollen, waaronder in verkoop, marketing, R&D en productmanagement. Sinds 6 jaar werkzaam bij Endress+Hauser en sinds 2019 in Nederland als industriemanager met een scherpe focus op de energietransitie. Sinds november 2022 is hij ook Bestuursvoorzitter van de Nederlandse Waterstof en Brandstofcellen Associatie (NWBA).