Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

BKL Cargobike maakt succesvolle start

 

Van post- en pakketbezorging tot park- en landschap onderhoud: de elektrische driewieler is multi-inzetbaar.

De BKL Cargobike is een Spaans product dat speciaal is ontwikkeld voor zakelijk gebruik. De fiets heeft drie wielen, waardoor deze een groot laadvermogen en een verhoogde stabiliteit heeft. De Cargobike kan volledig op maat worden gemaakt. Zo kan er een box op worden geplaatst met een inhoud van 550 liter en worden uitgerust met gereedschap.

De bike wordt al enige tijd met succes ingezet, steeds weer met een specifieke toepassing. Postbedrijven als het Spaanse Correos en DHL brengen er hun post mee rond, bierbrouwers Heineken en Cruzcampo bevoorraden er cafés in drukke binnensteden mee en diverse gemeenten in Spanje en Portugal zetten ‘m in voor park- en landschapsonderhoud. Daarnaast gebruiken diverse bedrijven de e-bike voor hun monteurs.

De BKL Cargobike is volledig uit aluminium vervaardigd, zowel het frame als de box, waardoor het voertuig erg licht is. De actieradius kan oplopen tot maar liefst 60 kilometer en de batterij is snel en gemakkelijk te wisselen. Verder heeft de driewieler Michelin banden, Shimano remmen en een elektrisch systeem van Continental.

E-Milers.com is de Nederlandse importeur van de BKL Cargobike en is tijdens Ecomobiel te vinden op standnummer B.067 in hal 6. Naast de BKL presenteert E-Milers.com daar ook haar andere elektrische vervoermiddelen, waaronder de Silence e-scooter, de Segway en de Veeley elektrische step. 

Ga terug