Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Bals maakt elektrisch rijden mogelijk

Bij Bals werkt men al jaren aan de transitie. Dankzij hun innovatieve laadkabels en sterke componenten voor laadpalen wordt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk.

De auto geeft ons de mogelijkheid om de wereld te verkennen, maar helaas zorgt de auto ook voor veel schade aan diezelfde wereld. Dankzij elektrische auto’s kunnen we met groene energie vandaag de dag de wereld verkennen zonder haar te beschadigen.

Bals gelooft dat een duurzame toekomst binnen afzienbare tijd mogelijk is. Al jaren produceren we hoogwaardige laadkabels voor diverse automerken en componenten voor laadpalen. Hoewel de technische ontwikkeling van deze producten snel gaat, weet Bals altijd voorop te lopen. De laadkabels en de componenten van Bals Nederlands zijn te vinden op www.autolaadkabel.com.

De e-mobiliteitsproducten van Bals Nederland zijn van Duitse komaf. Dat garandeert een buitengewoon hoge kwaliteit. Alle kabels hebben een type 2 aansluiting. Zodoende zijn ze geschikt voor openbare Europese laadpunten. Ze zijn ergonomisch gevormd, gecertificeerd en gaan jarenlang slijtage- en storingsvrij mee. Vuil en water hebben geen kans om de laadkabels binnen te dringen. Dankzij de laadkabels en componenten van Bals kunnen gezinnen met elektrische auto’s door heel Europa onbezorgd met vakantie.

Maar daar houdt het niet bij op. Naast de standaardmodellen en uitvoeringen biedt Bals namelijk de perfecte service op maat aan. Met deze maatwerk-optie kan de klant zelf zijn kleur, lengte en type bepalen.

Naast de laadkabels heeft Bals ook de componenten voor laadpalen. Veel steden, bedrijven en gemeenten bieden hun klanten, werknemers of inwoners de mogelijkheden om elektrisch te gaan rijden door laadpalen neer te zetten op parkeerplaatsen en langs snelwegen. In veel van die laadpalen zult u Bals componenten vinden. Daarmee zijn de kopers verzekerd van een laadpaal die het in iedere weersomstandigheid goed blijft doen.

Bals gelooft in een duurzame toekomst waarin elektrisch rijden de nieuwe norm wordt. U ook? Neem dan contact met ons op via www.autolaadkabel.com of www.bals.nl. Nissan Nederland en het ROC van Twente werken samen om de opleiding tot autotechnicus aantrekkelijker te maken. Daarnaast zetten ze zich samen in voor een goede aansluiting van het onderwijs op de praktijk. Zowel docenten als studenten liften mee op deze nieuwe samenwerking.

Bals neemt als exposant deel aan Ecomobiel (van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch) en is daar te vinden op standnummer C.050, in Hal 6.

Ga terug