Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

CargoBee - Wendbaar, duurzaam en voordelig


Eerst was er de benzine-versie van de CargoBee, we zijn er gaandeweg van overtuigd geraakt dat het elektrisch moest worden. Naar onze mening zijn kleine elektrische transportvoertuigen in de toekomst onmisbaar voor de oude drukke binnensteden in Nederland.

De CargoBee wordt volledig vervaardigd in Europa. Dit vakmanschap is terug te zien in de betrouwbare uitstraling en uitstekende prestaties van de Cargobee TR50e. De CargoBee biedt dankzij de LiFePO4 accu een geruisloze beleving, een nog grotere actieradius en een langere levensduur.

De toepassing van deze lithiumijzerfosfaat accu en geïntegreerde lader resulteert in een ongeëvenaard gebruiksgemak en een geweldige wegligging. Achteruit kunnen rijden maakt inparkeren efficiënt en de CargoBee zeer wendbaar.

 De elektrische naafmotor in het achterwiel is van hoge kwaliteit en heeft een nominaal vermogen van maar liefst 2000 W. De laadbak heeft een netto volume van 600 liter. De afmeting van de bak is 106 bij 115 cm en is uitgevoerd in aluminium met kunststof deksel plus slot. Het maximale laadvermogen van de snorfiets uitvoering is 150 kg.

De CargoBee biedt voor veel organisaties een duurzame oplossing. Daarnaast zal uw zakelijke activiteit niet onopgemerkt blijven. Ontdek wat de CargoBee voor uw bedrijf kan betekenen. Denk o.a. aan; koeriersdiensten, bezorgdiensten, facilitaire diensten, klus/onderhoudsdiensten en evenementen.

Met de CargoBee doet u een investering in zowel uw organisatie als in de leefbaarheid op onze planeet. Nooit meer tanken. Geen CO2 uitstoot. Geen fijnstof. Rijden vanaf slechts 1 cent per kilometer. Gratis parkeren.

De Cargobee is de schone en duurzame oplossing voor bedrijven en overheden voor stad en platteland. Ga naar www.cargobee.nl voor meer informatie.

Ga terug