Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric


De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën. Hij staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric rijdt u elke dag volledig elektrisch. Perfect geïsoleerd van de weg en de buitenwereld en in alle rust, als in een cocon: alle verstoringen van buitenaf worden gefilterd. De geruisloze werking, het schokvrije wegrijden, het rijplezier, de soepele vering, de zachte Advanced Comfort Seats®, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en de specifieke services: alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

De overheid geeft € 4.000 subsidie bij aanschaf van een elektrische auto. De subsidie geldt voor alle nieuwe elektrische auto’s die vanaf juli 2020 worden geregistreerd en zijn aangeschaft door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract. Wilt u subsidie aanvragen op de aanschaf van een Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric? Dan kunt u dat nu doen. De auto wordt in 2021 geleverd en de toekenning is op basis van aanmelding.

Het design van de Nieuwe ë-C4 - 100% ëlectric is typisch Citroën. Dankzij de soepele vormen, geraffineerde lijnen en karakteristieke stijlelementen heeft het de elegantie, de vloeiende vormen en de dynamiek van een berline. Onze designers hebben dit met behulp van de grote wielen, de gespierde welvingen en de stootlijsten rondom weten te combineren met de krachtige, karaktervolle en stoere uitstraling van een SUV.

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric staat voor een moderne en hightech mobiliteit. Het is een auto die met de unieke sensaties van 100% elektrisch rijden een nieuwe dimensie toevoegt aan comfort:

  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid,
  • Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden,
  • Voorverwarming/-koeling van het interieur, op afstand in te stellen via de My Citroën-app of in de auto via het 10 inch touchscreen.

Naast het plezier van 100% elektrisch rijden, zonder uitstoot van CO2 en met bijzonder lage gebruikskosten, biedt de Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric het voordeel dat hij welkom is in elke milieuzone.

Met een volledig opgeladen accupakket kunt u tot wel 350 km afleggen in de Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric (volgens de WLTP-cyclus). Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Bron: Citroën

Ga terug