Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

DOCKR en City Hub innoveren stadslogistiek in Utrecht


DOCKR en City Hub innoveren stadslogistiek in Utrecht

DOCKR en City Hub slaan de handen ineen in Utrecht en bieden flexibiliteit aan ondernemers op het gebied van opslag, overslag en 100% elektrisch vervoer. City Hub is een slim magazijn aan de rand van de stad en bundelt logistieke stromen door het aanbieden van flexibele opslagruimte, overslag op duurzame voertuigen, handling en fulfilment. DOCKR is een innovatieve startup die ondernemers ontzorgt in de transitie naar elektrische logistiek door het aanbieden van logistieke voertuigen in een flexibel en ontzorgend concept. 15 oktober opent de eerste locatie van DOCKR in Utrecht bij City Hub. De oplossing van DOCKR ligt in het verlengde van City Hub en beide bedrijven willen elkaar versterken om zo bij te dragen aan schonere, veiligere en toegankelijke steden.

Urbanisatie maar ook de toename van bijvoorbeeld e-commerce of thuisbezorging legt een steeds grotere claim op de leefbaarheid van de stad. Bereikbaarheid maar ook parkeren is een steeds grotere uitdaging. Tegelijkertijd dwingen fijnstof-, CO2- en stikstof-emissies lokale overheden tot drastische maatregelen. Veel steden zullen in 2025 zero emissie zones gaan implementeren, misschien zelfs eerder. Voor ondernemers leiden deze ontwikkelingen tot steeds grotere uitdagingen. Hoe ga ik om met mijn wagenpark? Hoe voorkom ik de steeds maar stijgende dagelijkse parkeerkosten? Wanneer moet ik overstappen naar elektrische vervoersmiddelen? En welke vervoersmiddelen zijn er eigenlijk? Er is in ieder geval een steeds grotere wil en ambitie onder ondernemers om te switchen naar schone elektrische oplossingen. Niet alleen voor een betere wereld, maar ook omdat deze oplossingen vaak bijdragen aan een effici├źntere bedrijfsvoering.

DOCKR wil ondernemers helpen in de transitie naar de nieuwe wereld van elektrische mobiliteit. De ambitie is om de drempels voor ondernemers zoveel mogelijk weg te nemen. Geen langlopende contracten, geen grote investeringen, geen kleine lettertjes. DOCKR biedt een breed aanbod van voertuigen waarin met flexibele contracten en heldere full service tarieven wordt gewerkt om morgen al onbezorgd schoon te gaan rijden. Naast een online platform waar ondernemers al een keuze kunnen maken uit een breed scala van voertuigen voor elk gewenst periode en toepassing opent DOCKR 15 oktober haar eerste fysieke locatie bij City Hub Utrecht. Als aftrap van deze samenwerking zijn DOCKR en City Hub gezamenlijk aanwezig op Ecomobiel. Bezoekers kunnen kennis maken met de slimme oplossing van beide bedrijven en een afspraak maken voor een gratis proefrit. Ook vertellen we graag meer over hoe we ondernemers kunnen helpen op het gebied van slimme oplossingen voor opslag, overslag en elektrisch vervoer.

Ga terug