Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

EVBoosters start e-Mobility Recruitment voor EU markt


EVBoosters start e-Mobility Recruitment voor EU markt

Rond 2025 zijn er zo’n 500.000 nieuwe werknemers nodig om elektrisch vervoer (EV) in Europa te realiseren. 

En richting 2030 zullen er zelfs ruim een miljoen mensen werkzaam zijn in de Europese EV Sector. Een enorme uitdaging! Te meer omdat er nu nog maar zo’n 75.000 mensen hun boterham in Europa verdienen in deze snelgroeiende sector.

Medior tot Executive Posities

Een goede reden voor EVBoosters™ om recruitment activiteiten te starten die zich volledig richten op de Europese e-Mobility industrie. Het bedrijf bemiddeld in posities van medior tot executive posities voor onder andere voertuigfabrikanten, laadpaal ontwikkelaars, EV service providers en energiebedrijven.

Kennis en breed netwerk

Oprichter van EVBoosters™, Paul Jan Jacobs, inmiddels nu zelf zo’n 9 jaar actief in de elektrisch vervoer sector: “We maken het verschil door onze specifieke kennis van de markt, het echt snappen wat er speelt en de directe toegang tot ruim 3000 ervaren EV professionals in Europa.” Uiteraard is er juist ook veel nieuw talent nodig om de groei te versnellen en tot nieuwe inzichten te komen. Om die reden is de afgelopen jaren juist ook een groot netwerk opgebouwd in Automotive, Energie en Digital.

Verwerpen Cowboy gedrag

De menselijke factor is volgens Jacobs nog veel bepalender. Hij vervolgt: “Om tot een goede bemiddeling te komen gaan we echt de diepte in, we tonen een hoge mate van betrokkenheiden en vasthoudendheid, we beschermen te allen tijde de privacy van onze kandidaten en verwerpen dan ook het welbekende CV’s doorschuiven.”

Op vol vermogen

EVBoosters Recruitment is inmiddels reeds enkele maanden ‘op vol vermogen’ aan de slag om posities te werven voor Europese klanten. Naast de recruitment activiteiten helpt EVBoosters Europese EV industrie spelers en investeerders op het vlak van strategie en hulp bij overnames.

Meer informatie: https://evboosters.com/home-recruitment/

Ga terug