Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Een wagenpark met 50% minder uitstoot

Met carsharing kunnen voertuigen efficiënter ingezet worden. Zo kan met minder auto’s voorzien worden in de mobiliteitsbehoefte.

Als 4 benzinevoertuigen vervangen worden door 1 elektrische deelauto, kan 40 ton CO2-uitstoot worden bespaard. Dat is de jaarlijkse uitstoot van 5 huishoudens. De besparing wordt gerealiseerd doordat minder voertuigen geproduceerd hoeven te worden en doordat elektrische auto’s per autoleven ruim 15 ton minder CO2 uitstoten dan benzine-voertuigen.

Autodeelplatform WeGo werkt aan duurzame en efficiënte mobiliteit: door middel van zelfontwikkelde techniek en toegankelijke dienstverlening zorgt zij voor verhoging van voertuigbezettingsgraad en daarmee voor minder stilstaande voertuigen, gedeelde kosten, flexibele mobiliteit en minder parkeerdruk.

WeGo neemt als exposant deel aan Ecomobiel, dat van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch, en is daar te vinden in Hal 6, op standnummer B.039. Meer informatie is te vinden op de website van WeGo.

Ga terug