Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: CycleSpark


Exposant aan het woord: CycleSpark

Met zijn 250kg en 2m2 inhoud maakt de CycleSpark XXL2 vrachtfiets meer schone stadlogistiek business mogelijk.

“Om de transitie naar een schoner klimaat en leefbaardere steden te versnellen zet CycleSpark in op extra grote elektrisch ondersteunde vrachtfietsen Deze nieuw oplossing is niet alleen zero emission maar ook 10 keer energy efficiënter. Er zijn nieuwe business mogelijkheden die tot op heden nog niet mogelijk waren.”

“De CycleSpark XXLContainer, biedt ondernemers nu voor het eerst de mogelijkheid een volume van 2m2 en een laadgewicht van 250kg mee te nemen die vergelijkbaar is met een dieselbusje. Met een elektrisch ondersteunde vrachtfiets is in milieuzones welkom en er kan de hele dag worden geladen en gelost. Een goede aanvulling op het wagenpark waarmee de greep op de stadlogistiek behouden kan blijven. Transportbedrijven zien ook de krapte in de arbeidsmarkt. Doordat de CycleSpark oplossingen nog steeds formeel als e-bike doorgaan, mogen er mensen op zonder rijbewijs. Er kan dus een grotere arbeidsmarkt worden aangeboord in vergelijking met auto’s en LEV’s. Dit kan een interessant concurrentievoordeel bieden.”

“Deze nieuwe vrachtfietsen zijn ergonomische, veilig en praktisch. Ook lange pakketten, platen hout of gips, bouwmaterialen, kratten groenten, drank kunnen nu ook worden meegenomen. Met zijn smalle breedte van slechts 86 cm meter, kan hij ook makkelijk op de stoep parkeren zonder in de weg te staan. Doordat er voor de deur kan worden gestopt kunnen er meer stops per uur worden gemaakt dan met de traditionele middelen. De beperkte hoogte zorgt voor een stabiel wegligging en veilige zicht voor de overige fietsers. De ergonomische zithouding en het makkelijke in en uitstappen maken het afleveren sneller en voorkomen zadelpijn.”

“Door lease en rental verlaagd CycleSpark de drempel om te experimenteren en te ontdekken hoe goed deze voertuigen bedrijf matig kunnen worden ingezet. Je kunt morgen starten en bijdragen aan een schone stad. Vanaf 16 euro per dag is het al mogelijk een extra grote vrachtfiets te huren of leasen. Geen zorgen over onderhoud en verzekering; deze zijn inclusief.”

“Samenwerken met andere ondernemers aan schone en circulaire steden daar gaat ons hart sneller van kloppen. We ondersteunen op dit moment al lokale horeca toeleveranciers, bezorgdiensten, stadboerderijen, recyclingbedrijven, bouwmaterialen leveranciers, onderhoudsbedrijven, supermarkt bezorgdiensten, promotieteams en servicebedrijven. We horen graag jouw ideeën.”

“Elke ondernemer heeft weer zijn eigen logistieke processen. CycleSpark bied hiervoor verschillende container oplossing en klant specifieke opbouwen kunnen door ons worden ontworpen.”

CycleSpark is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Zero Emission | Ecomobiel, in stand C105 in Hal 6. Uw gratis ticket regelt u hier.

Ga terug