Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Kia Motors NL


Exposant aan het woord: Kia Motors NL

“Kia maakt e-rijden makkelijk. Met praktische auto’s en ideale laadoplossingen. Zelfs de politie test nu de Kia e-Niro.”

“Elektrisch rijden is bij Kia al lang uit de ‘showfase’: het is inmiddels net zo gewoon als rijden op benzine of diesel. Kia biedt niet alleen aantrekkelijke volledig elektrische personenauto’s (met het grootste bereik in hun klasse!). Maar ook superhandige oplossingen voor laden & betalen die je verlossen van eventuele laadstress.”

“Dat merkt ook de politie. Bij eenheden in Amsterdam, Oost-Nederland en Midden-Nederland testen ze daar in het komende jaar onder meer de elektrische e-Niro. Deze volledig elektrische crossover is nu ruim een jaar op de markt en is bij zakelijke rijders al een grote hit. Voor de politie-pilot is hij voorzien van de nieuwe blauw-wit-rode striping. Hij is in topconditie voor serieus politiewerk: de e-Niro sprint in korte tijd naar 100 km/h en heeft volgens de realistische WLTP-meting een actieradius tot maar liefst 455 km.”

De pilot is onderdeel van een onderzoek naar mogelijke verduurzaming van het politiewagenpark. Belangrijke criteria zijn de praktische inzetbaarheid, laadmogelijkheden en laadsnelheid. Omdat de voertuigen deelnemen aan dagelijkse politie-werkzaamheden moeten ze voldoen aan alle vereisten voor politievoertuigen.

“Nieuw op Ecomobiel 2019 én bij de Kia-dealers is de Kia e-Soul, de tweede volledig elektrische auto. Een opvallende verschijning met onderhuids dezelfde hoog-efficiënte aandrijftechniek en slimme energiebesparende snufjes als de e-Niro. Dankzij zijn 64 kWh accupakket en uitzonderlijke efficiency heeft hij een vrijwel net zo riante WLTP-actieradius als de e-Niro: 452 km. De Kia e-Soul kost vanaf € 42.995, is begin 2020 leverbaar en nu al te bestellen.”

“Laden & betalen is bij Kia goed geregeld. Voor thuisladen is er keuze uit drie hoogwaardige, handige en veilige wallboxen. De laadpaal die het beste bij jouw situatie past, komt een installatiepartner van Kia deskundig bij je thuis installeren. Voor laden onderweg werkt Kia samen met Plugsurfing, het grootste netwerk van openbare laadpunten in Europa. Daarvoor heb je niet – zoals bij andere merken - verschillende pasjes nodig. Met Kia kun je bij Plugsurfing laden & betalen met één handige laadsleutel, die als een sleutelhanger aan je autosleutel zit. Zo kun je ook onderweg altijd makkelijk ‘bijtanken’, zelfs in het buitenland. Ook handig: de connectiviteit van de elektrische Kia-modellen houdt je altijd op de hoogte van je actieradius, via je smartphone. Zo kun je altijd real time zien hoe ver je nog kunt rijden met je actuele acculading, zelfs als je niet in je auto zit. Over ontspannen rijden gesproken!”

Kia Motors NL is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Zero Emission | Ecomobiel, in stand C070 in Hal 6. Uw gratis ticket regelt u hier.

Ga terug