Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Seijsener


Exposant aan het woord: Seijsener

“Steeds vaker de overstap naar elektrische vaar- en voertuigen gemaakt. De vraag naar laadinfrastructuur wordt dan ook steeds hoger.”

“Belangrijk om als ondernemer / exploitant deze faciliteiten te kunnen bieden op uw parkeerplaats en ligplaats. Seijsener is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en inrichten van de meest veelzijdige terreinen, waaronder jachthavens, tijdelijke bewoning projecten, openbare (gemeentelijke) terreinen, house boats, walstroom, havens, camperterreinen, recreatieparken en tuinverenigingen.”

“Naast het ontwerpen en aanleggen van technische installaties, ontzorgen wij ook aanbieders van stroomvoorzieningen. In jachthavens, in (zee)havens, op camperplaatsen, op parkeerplaatsen (elektrisch vervoer), bij evenementen (festivals, markten, kermis), overal is tegenwoordig behoefte aan basisvoorzieningen als water en stroom.”

“Deze ervaring hebben we ingezet voor de ontwikkeling en fabricage van onze multi-inzetbare laadpalen. Van eenvoudige laadpalen voor tweewielers, laadpalen voor elektrische boten tot multi-inzetbare auto laadpalen met LED verlichting en een eigen design.”

Seijsener is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Zero Emission | Ecomobiel, in stand D058 in Hal 6. Uw gratis ticket regelt u hier.

Ga terug