Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit

 

Exposant aan het woord: Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit zet een nieuw elektrisch bedrijfsvoertuig op de markt, de Goupil G2. Het in Frankrijk ontwikkelde, volledig elektrische werkvoertuig, volgt na het succes van de grotere en zwaardere Goupil G4 en zal qua kenmerken en prijs gepositioneerd worden tussen een golfkar en de Goupil G4. De vanaf prijs is € 12.995,00.

De compacte Goupil G2 elektrische bedrijfswagen is klein, licht en wendbaar en dus de ideale partner voor onder andere campings, golf- en vakantieparken, campussen, instellingen en onderhoudsdiensten.  Op de achterzijde van het voertuig zijn tal van opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken. Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten lood-zuur en lithium. Het laadvermogen is maximaal ca. 596 kg. en de G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS voertuig te bestellen.

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan de Goupil G2 op plaatsen komen waar een traditionele bestelwagen niet kan komen. Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen er mee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee volwassen personen ruim in kunnen zitten.

In de afgelopen maanden is de nieuwe aanwinst uitvoerig getest en hebben diverse Nederlandse relaties het prototype mogen aanschouwen en testen. De eerste voertuigen zijn naar verwachting eind juli 2019 in Nederland en beschikbaar voor demonstraties.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op ZERO EMISSION - ECOMOBIEL 2019 – in stand A078 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ga terug