Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Van Dyck Marcel Belgium


Exposant aan het woord: Van Dyck Marcel Belgium

“Van Dyck Marcel Belgium NV zet op Ecomobiel de ATX reeks elektrische voertuigen van Alkè in de kijker.”

“De elektrische voertuigen van Alkè staan voor veelzijdigheid in geconcentreerde vorm. Deze compacte, wendbare, krachtige, milieuvriendelijke transportvoertuigen vinden dan ook wereldwijd hun toepassing in zeer diverse sectoren.”

“Door de N1 homologatie mogen de Alkè voertuigen een kenteken dragen en op de openbare weg rijden. Ze maken immers deel uit van het stadsleven en zijn ideaal voor gebruik door steden en gemeenten, logistieke operatoren in historische stadscentra, milieu- en afvalinzameling, postdiensten, cateringdiensten, foodtrucks, etc.”

“Alkè elektrische voertuigen zijn uitgerust met technische oplossingen en componenten afkomstig uit de off-road en industriële sectoren die, gecombineerd met een hoge constructiestandaard, ze uniek maken in termen van robuustheid en betrouwbaarheid.”

“Ze zijn beschikbaar met een cabine met 2 of 4 zitplaatsen en lenen zich dus zowel voor goederen- als voor personenvervoer. Door de vele configuratiemogelijkheden kunnen ze perfect afgestemd worden op de behoeften van de gebruiker.”

“Als ondernemer kunt u bovendien profiteren van de MIA/VAMIL subsidie, waarvoor deze Alkè voertuigen in aanmerking komen.”

Van Dyck Marcel Belgium is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Zero Emission | Ecomobiel, in stand A058 in Hal 6. Uw gratis ticket regelt u hier.

Ga terug