Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant aan het woord: Velove Bikes AB

Exposant aan het woord: Velove Bikes AB

“Onze ambitie is, om zoveel mogelijk bestelwagens te vervangen door cargofietsen. Maar hoe gaan we dit waarmaken?”

“Door een volwaardig alternatief te bieden voor de bestelwagen. De Armadillo combineert de voordelen van de fiets met het comfort van een bestelwagen. Het is dus geen doorsnee ‘bakfiets’. De Armadillo is specifiek ontworpen voor professioneel gebruik. We garanderen maximaal rijcomfort door de vering op de vier wielen en gebruiken enkel de beste onderdelen.

Velove was een van de eerste om een gestandaardiseerde, snel afneembare container te ontwikkelen. De City Container heeft de afmetingen van een europallet, een laadvolume van 1 m³ en een laadvermogen van 150 kg.

Onze unique selling points zijn voornamelijk gericht op productiviteit. Ten eerste zijn de Armadillo en City Container ontwikkeld om te werken binnen de huidige fietsinfrastructuur door zijn beperkte breedte. Dit betekent dat de Armadillo zo min mogelijk andere fietsers hindert.

Ten tweede staat de rijbeleving en ergonomie centraal, waardoor de koerier wordt verwend met de best mogelijke ervaring op korte en lange termijn.

Ten derde doen we al het mogelijke om met de Armadillo een maximale ‘uptime’ te garanderen, een bekende uitdaging in de professionele bakfietssector. Daarom zetten we in op duurzame partnerships met onderhoudsexperts.

En ten vierde neemt ons innovatief City Containersysteem de hele supply chain in acht, waardoor overslaghandelingen tot een minimum beperkt worden.

Velove Bikes AB is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op ZERO EMISSION - ECOMOBIEL 2019 – in stand B070 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ga terug