Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Exposant in 2018: Band op Spanning

Door digitalisering en slimme software is de besparing op het milieu direct uit te rekenen en te gebruiken in bijvoorbeeld de MVO rapportage.

“Banden die goed opgepompt zijn, dragen direct bij aan CO2-reductie  en vermindering van fijnstof”, aldus de specialist in bandenspanning.

“Rijden alle auto’s in Nederland goed opgepompt rond, dan levert dat een klimaatbesparing op tot wel 0,4 megaton CO2 per jaar. Een serieus deel van de 7 megaton CO2 voor mobiliteit uit het klimaatakkoord.”

“Het is de optelsom die het verschil maakt. Daarom werkt Band op Spanning graag met bedrijven en overheden samen om de effecten van autorijden te minimaliseren. Medewerkers, klanten, bewoners: iedereen die vandaag in de auto stapt zou met juist opgepompte banden moeten vertrekken.’

“Veel automobilisten controleren de bandenspanning te weinig of kunnen hun banden niet goed oppompen door te weinig kennis of ontoegankelijke apparaten. Band op Spanning heeft hierop ingespeeld door een zeer gebruiksvriendelijke bandenpomp te ontwikkelen. Automobilisten worden stap voor stap geholpen bij het instellen van de juiste bandenspanning: de software corrigeert voor onder meer warme of winterbanden.”

“De mobiele teams van Band op Spanning komen op elke gewenste locatie langs om auto’s van de juiste bandenspanning te voorzien. Verschillende organisaties en evenementen hebben op die manier hun medewerkers, klanten of bezoekers  schoner de weg op laten gaan. Zo is de automobiliteit die zij aantrekken minder belastend én zij verlenen hun relatie een geste.”

Band op Spanning was exposant op ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2018 – en wij hopen hen uiteraard ook dit jaar te mogen hosten. Wilt u de vakbeurs bezoeken? Houd dan deze nieuwsbrief in de gaten!

Ga terug