Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Goupil elektrische voertuigen – de ‘line-up’


De compacte Goupil G2 is de kleinste telg in de Goupil range en is hét ideale voertuig voor onder andere groenonderhoud, industrie, sportterreinen, campings en vakantie-, en recreatieparken, maar is ook prima inzetbaar voor stadsdistributie.

Er zijn tal van opbouwmogelijkheden denkbaar, zoals een open laadbak met opzetschotten of een gesloten opbouw met rolluiken. Door zijn ultracompacte buitenmaten (1,1 m breed) en kleine draaicirkel kan dit 100% elektrische voertuig op plaatsen komen waar een gewone bestelwagen niet kan komen. De Goupil G2 heeft een gesloten, lichtgewicht aluminium cabine waar twee volwassen personen veilig en goed in kunnen zitten. De standaard gemonteerde veiligheidsgordels en het dubbele remsysteem geven een groot gevoel van veiligheid. Door de McPherson geveerde 14 inch wielen en het buisvormige stalen chassis, voelt de G2 zich op alle terreinen op zijn gemak. RDW typegoedkeuring L7e en MMBS, actieradius tot 100 km, laadvermogen tot ca. 635 kg, draaicirkel ca. 4,50 m.

Deze ‘bestseller’ is 100% elektrisch en geschikt voor al uw werkzaamheden, van binnenstedelijke bezorgservice tot onderhoudsdienst, van attractiepark en vakantiepark tot intern transport voor de industrie: de Goupil G4 heeft eindeloze opbouwmogelijkheden voor iedere toepassing. De G4 is ontworpen met een robuust stalen chassis waarop de ruime, ergonomische aluminium cabine rust. De accu’s zijn in het midden van het chassis geplaatst. Dit in combinatie met achterwielaandrijving geeft een max. laadvermogen van meer dan 1.200 kg en een hoge tractiecapaciteit en daarmee uniek in zijn soort. Uitgerust met McPherson wielophanging aan de voorzijde, composiet bladveren aan de achterkant en een dubbel circuit remsysteem, ervaart u met de G4 een veilige en comfortabele wegligging. Er zijn verschillende opties denkbaar: stuurbekrachtiging, verwarming, airconditioning, achteruitrijcamera en zwaailichten. RDW  typegoedkeuring N1, L7e of MMBS, actieradius tot 135 km, laadvermogen tot ca. 1.275 kg, draaicirkel ca. 3,90 m.

Een volledig nieuw ontwikkeld voertuig met de modelnaam G6. Dit als aanvulling op de reeks van succesvolle modellen de G2, G4 en G5. De G6 is duidelijk groter dan de andere modellen van Goupil. De G6 heeft een totaalgewicht van 2,6 ton  en een max. laadvermogen van ca. 1.200 kg. In de moderne cabine is plaats voor drie personen. Naast een gesloten carrosserie met een lage laadvloer zijn er tal van andere opbouwmogelijkheden, zoals een haak-armsysteem en een vlakke, kippende laadbak. De Goupil G6 zal beschikbaar komen met lithium accu met een capaciteit van 28.8 kWh, op te laden via de ingebouwde 6,6 kW lader (type 2). De topsnelheid ligt op 80 km/u. De G6 is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Ideaal voor stadslogistiek, onderhoudsbedrijven en afvalinzameling. RDW  typegoedkeuring N1, actieradius tot 153 km, laadvermogen tot ca. 1.200 kg, trekvermogen 1.700 kg., draaicirkel ca. 4,50 m.

Als exclusief importeur voor Nederland en dealer van het Franse merk Goupil (voormalig Mega E-Worker) wordt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. beschouwd als pionier en inmiddels marktleider, dé specialist op het gebied van topkwaliteit lichte elektrische voertuigen. Goupil elektrische voertuigen kennen flexibele en veelzijdige toepassingen voor alle branches waar duurzaam transport gewenst is. Zo zijn er duurzame transportoplossingen ontwikkeld voor onder andere gemeenten, waterschappen, provincies en militaire terreinen, industrie, (stads)distributie, luchthavens, ziekenhuizen, hotels, attractie-, en recreatieparken, dierentuinen, festivals en de groen-, en hovenierssector. De mobiliteitsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze uit de diverse mogelijkheden, geheel afgestemd op uw branche en bedrijf. Een landelijk dealernetwerk staat voor u klaar. Goupil werd opgericht in 1996 en maakt sinds 2011 deel uit van de Amerikaanse Polaris Group. Ondertussen zijn er ruim 20.000 LEV’s (Light Electric Vehicles) geproduceerd, welke in 35 landen op de markt worden gebracht.

Meer informatie op goupil-nederland.nl.

Ga terug