Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

MAN eTGE - Dé MAN voor de stad


Met de eTGE rijdt u geluidloos en zonder schadelijke uitstoot. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. En biedt dé oplossing aan de veranderende behoeften aan het stadsverkeer en stedelijke logistiek.

Daarom is de eTGE uw MAN voor de stad. Immers, met de MAN eTGE verhoogt u de kans om tenders te winnen, verlaagt u de TCO, kunt u ook in de stad blijven vervoeren en draagt u bij aan een gezond en leefbaar stadsklimaat.

Winnaar Bestelauto Expo Publieksprijs 2020

De gebruikers en professionals hebben gekozen! De MAN eTGE is uitgeroepen tot winnaar van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. De volledig elektrisch aangedreven bus van MAN won de award in de categorie ‘Gesloten Bestelauto EV’.

Uniek e-mobility concept

  • Zorgeloos rijden met standaard 5 jaar volledige garantie op de MAN eTGE
  • 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu
  • Uitgebreide gratis rijtraining zodat u het beste uit uw TGE kunt halen
  • Efficiënte elektromotor met een aandrijving van 136pk
  • Geavanceerd laadconcept:
  • Scala aan fiscale voordelen
  • 24/7 service met truckmentaliteit door de MAN eMobility Dealers
  • Direct rijden is mogelijk

Fiscale voordelen

Als ondernemer kunt u flink profiteren van overheidssubsidies en investeringsaftrek op elektrische voertuigen en laadpunten.

Bij de aanschaf van een nieuwe MAN eTGE kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn: KIA Kleinschaligheids Investerings Aftrek – mogelijkheid tot versneld afschrijven MIA Milieu Investerings Aftrek. Deze mogelijkheden zijn subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers.

Voor een individuele berekening zijn de volgende zaken van belang: de ondernemingsvorm, de verwachte winst, de verwachte investeringswaarde in het actuele boekjaar. Raadpleeg uw financieel adviseur om te bekijken welk voordeel voor uw bedrijf van toepassing kan zijn.

Kijk voor meer informatie op www.man-etge.nl.

Ga terug