Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

MG levert de bereikbare elektrische auto


Het van oorsprong Britse automerk MG is weer terug op Nederlandse bodem, volledig vernieuwd, opgefrist en geëlektrificeerd. Het eerste model van MG in Nederland, de MG ZS EV, is meteen een succesmodel. Liefst 3.000 exemplaren van deze populaire volledig elektrische auto zijn in korte tijd door Van Mossel in Nederland verkocht. De MG ZS EV is dé bereikbare volledig elektrische auto met een aansprekende vanaf prijs van € 29.985.

Na deze succesvolle introductie gaat MG het gamma verder uitbreiden. De MG ZS EV krijgt binnenkort gezelschap van een grotere geëlektrificeerde SUV, de MG HS met een plug-in hybride aandrijfsysteem. Dat betekent dat de MG HS plug-in hybride alle voordelen van elektrisch rijden levert, echter zonder de beperkingen ervan. Net als de MG ZS EV wordt MG HS plug-in hybride scherp in de markt gezet.

De Van Mossel MG brandstores zijn gevestigd in Amsterdam en Breda. Later dit jaar wordt er ook een Van Mossel MG Brandtstore geopend in Rotterdam. De MG HS plug-in hybride is vanaf januari 2021 beschikbaar. Meer details over deze plug-in hybride worden tijdens de officiële lancering in december dit jaar bekend gemaakt.

Onder de vleugels van de grootste Chinese autofabrikant SAIC Motor wordt het productgamma van MG de komende jaren flink uitgebreid. Doordat MG louter focust op elektrische en geëlektrificeerde voertuigen draagt MG sterk bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot in Nederland. Tegelijkertijd wil MG elektrisch rijden bereikbaar maken voor iedereen.

Bron: Van Mossel MG Brandstore

Ga terug