Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nationaal Debat Brandstoffenmix

 

Op dinsdag 9 oktober praten we geïnteresseerde bezoekers van Ecomobiel bij over de gang naar een fossielvrij Nederland in 2050.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de transportsector; zowel op het gebied van voertuigen als op dat van brandstoffen. Nederland wil in 2050 fossielvrij zijn en elektrische aandrijving worden vaak genoemd als dé oplossing. Waar past batterij-elektrisch in dit plaatje en voor welke modaliteiten lijkt waterstof meer geschikt? Welke rol spelen biobrandstoffen of aardgas in de mix?

In 2014 vond reeds een intensief traject plaats om te komen tot een gezamenlijk gedragen visie op een duurzame brandstoffenmix. De spelers en mogelijkheden hebben zich doorontwikkeld, maar welke inzichten zijn er sindsdien opgedaan? Veranderen deze het plaatje en hoe sluiten zij aan bij de uitkomsten van de Klimaattafel Mobiliteit?

Verschillende stakeholders nemen u mee langs de verschillende vraagstukken. Panelleden zijn onder meer:

Het Nationaal Debat Brandstoffenmix vindt plaats tijdens Ecomobiel, op dinsdag 9 oktober, van 11:00 tot 12:30 uur in het Mobiliteit Theater in de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis aanmelding voor het debat verloopt via de gratis bezoekersregistratie van Ecomobiel.

Ga terug