Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nog 5 weken tot RENOVATIE 2019 – en MONUMENT

RENOVATIE 2019: van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch

RENOVATIE is hét platform over de snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Het is de vakbeurs voor hen, die vanuit zakelijk oogpunt te maken hebben met de renovatie van (een) woning(en) en/of utiliteitsgebouw(en). Exposanten en kennispartners tonen er hun oplossingen - en de laatste ontwikkelingen in de sector.

RENOVATIE vindt plaats gelijktijdig met MONUMENT, de beurs voor professionals in onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van Nederlands monumentaal vastgoed (en eigenaren daarvan).

De beurs is gratis voor iedereen die zich voorregistreert. Voorregistratie verloopt via deze registratielink en is mogelijk tot en met de dag voorafgaand aan de beurs: maandag 13 mei. Met een ticket voor de ene beurs bezoekt u gratis ook de andere.

RENOVATIE wordt ondersteund door een stevig kennisprogramma: in samenwerking met de koplopers uit de renovatiebranche worden tientallen seminars, debatten en workshops georganiseerd over de meest relevante ontwikkelingen in de sector.

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Ga terug