Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Opdracht Eleqtron voor VvE in Amsterdam

 

Ook voor VvE’s is een collectieve Qcharge infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen interessant.

Eleqtron heeft hiervoor de opdracht gekregen van een grote VvE in Amsterdam. Het gaat om een gezamenlijke parkeergarage met circa 180 plekken in een appartementencomplex. Met deze technische uitbreiding is een groot gedeelte van de bewoners de komende jaren in staat om de eigen parkeerplek elektrisch te gaan laden en daarin volledig ontzorgd te worden.

Hiermee tonen de bewoners van deze VvE in Amsterdam hun daadkracht om de kwaliteit van de leefomgeving te vergroten en op schaalgrootte gebruik te maken van emissievrij en duurzaam vervoer. Met de innovatieve Qcharge oplossing wordt er optimaal gebruik gemaakt van de collectieve elektriciteitsvoorziening en infrastructuur.

Dankzij de Qcharge laadinfrastructuur is deze VvE nu voor 70% voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden. De installatie kan eenvoudig voor 90% worden uitgebreid, door op dat moment de aftakkingen en backplates te monteren. Als de elektrische auto binnen is, hoeft slechts het Qcharge oplaadpunt te worden ingeklikt en opgestart.

Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen. Met Qcharge is er een kostenverlagende en flexibele manier van installeren beschikbaar. Dit maakt de drempel voor de stap naar het realiseren van elektrische laadvoorzieningen een stuk eenvoudiger.

Eleqtron is exposant op Ecomobiel en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 6, stand D.055. Professionals hebben gratis toegang tot Ecomobiel. Klik hier voor registratie!

Ga terug