Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Paxter - LEV verandert het straatbeeld in binnensteden


In steeds meer binnensteden zijn traditionele brandstof voertuigen niet meer welkom. Bovendien worden steden steeds drukker en voller. Dit betekent dat er aanpassingen moeten worden gedaan binnen de stadslogistiek. Om daaraan tegemoet te komen worden er steeds meer speciale voertuigen ontwikkeld ter overbrugging van de zogenaamde ‘last mile’. Een van de laatste ontwikkelingen op dit gebied is de Paxster.

De Paxster is een elektrische vierwielige bromfiets, ontworpen en geproduceerd in Noorwegen met het oog op urban mobility en de overbrugging van de last mile. De last mile is de laatste fase in het proces van de supply chain: de stap dat een bestelling van een hub of depot (vaak net buiten de stad) naar de eindklant (vaak binnenstad) wordt gebracht.

De Paxster is compact en wendbaar, maar heeft een laadvermogen oplopend tot maar liefst 1250 liter. Ideaal dus voor in drukke binnensteden. Parkeerproblemen en files worden op deze manier vermeden, waardoor het gehele bezorgproces niet alleen goedkoper maar ook sneller kan worden afgerond.

De vierwielige bromfiets biedt, dankzij zijn unieke design, de bestuurder extra bescherming tegen weersomstandigheden. Behalve een dak heeft de Paxster een gebogen scherm dat wind en water tegenhoudt. Hoogwaardige materialen, een ruime cargo box en de vele uitbreidingsmogelijkheden maken dit voertuig een betrouwbare schakel in uw logistieke proces.

Naast de standaard boxen is ook een custom-made opbouw mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de inbouw van een mobiel oplaadpunt voor elektrische auto’s die zonder stroom staan. Of een brandweer Paxster voor eerste hulp in dichtbebouwde omgeving. Ook zijn er schoonmaakbedrijven die de Paxster gebruiken, net als maaltijdbezorgers en technici voor reparaties in de binnenstad.

E-Milers, al vijftien jaar specialist in licht elektrisch voertuigen voor de B2B markt, is sinds deze maand de exclusieve dealer van de Paxster. De vierwielige bromfiets is dan ook een waardevolle toevoeging aan het reeds bestaande aanbod elektrische vervoermiddelen van E-Milers en voor de volgende stap in urban mobility en sustainability.

Ga terug