Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Primeur: e-car wereldreiziger Wiebe Bakker vertelt

 

Maatwerk bij het uitladen van Wakker's VW e-Golf in India

Wiebe Bakker reisde in 1222 dagen met een Volkswagen e-Golf naar Australië, met als eigenlijk reisdoel om de mogelijkheden van duurzame mobiliteit te laten zien en om anderen te motiveren om óók elektrisch te gaan rijden. Hij vertelt erover op de vakbeurs.

Op donderdag 10 oktober beleeft Zero Emission | Ecomobiel zelfs de primeur van zijn verhaal: voor het eerst vertelt hij voor publiek welke uitdagingen hij tegenkwam en welke lessen hij leerde en geeft hij zijn visie op de toekomst van elektrisch vervoer.

- Wat: Wiebe Bakker over Plug Me In (primeur!)
- Waar: Brabanthallen te Den Bosch, Mobiliteit Theater
- Wanneer: Donderdag 10 oktober, van 15:00 tot 16:00 uur

Zijn aangepaste elektrische VW Golf, de Blue Bandit, is tijdens de beurs op dinsdag en woensdag te bekijken in de centrale hal. Op donderdag bestaat van 10:00 tot 13:00 uur de mogelijkheid om er, met Wiebe als passagier, in te rijden op het Test & Drive parcours.

Meer informatie over het Plug Me In project staat hier. Aanmelden voor de lezing van Wiebe Wakker tijdens Zero Emission | Ecomobiel kan vanaf donderdag 1 augustus via deze website. Toegang tot zowel de lezing als de vakbeurs is gratis.

Ga terug