Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seminar over servicelogistiek i.s.m. HvA tijdens ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2019

In grote steden rijden servicemonteurs af en aan. Een kwart van de bestelauto’s is voor installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Op 10 oktober wordt in het beurstheater in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een seminar over servicelogistiek georganiseerd.

Het seminar draagt de (voorlopige) titel ‘Servicelogistiek in de Stedelijke Omgeving’ en hangt samen met een onderzoeksproject van enkele hogescholen naar de inzet van elektrisch vervoer bij servicelogistieke werkzaamheden in de stad.

Consortiumpartners zijn de hogescholen van Amsterdam, Arnhem en Nijmegen, Techniek Nederland, DOET, Baars Engineering, Easy Go Electric, Fietsdiensten.nl, Fleetkennis, Laadpunt Nederland, Urban Arrow en PSA Group en ENGIE, Unica en Heijmans. Overige partners zijn Vrije Universiteit, CityServiceBike, Juizz, Guidion en de gemeente Amsterdam

Betrokken HvA-lectoren zijn Walther Ploos van Amstel (City Logistiek) en Robert van den Hoed (Energie & Innovatie). Meer informatie over het tweejarige onderzoeksproject is te vinden op de website van de Hogeschool van Amsterdam.

De bezoekersregistratie van ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2019 start op donderdag 1 augustus op deze website!

Ga terug