Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Seval e Cargo - Duurzame stadsbevoorrading


Seval e Cargo is de Nederlandse importeur van de Sevic Cargo 500, dit is een 100% elektrisch bestelvoertuig dat ontwikkeld is voor stadsdistributie. Recent heeft Seval e Cargo de Seval Wip Trailer geïntroduceerd, dit is een combinatie die bestaat uit een Sevic C500 elektrische bestelauto en een trailer die zorgt voor extra laadruimte. Deze combinatie is perfect geschikt voor de bevoorrading van winkels, Last-Mile-Delivery of andere vormen van stadsdistributie.

Deze 100% elektrische combinatie is dé oplossing voor bevoorrading in de stad. Vervoer maar liefst tot 1.700 kg en 15 m³ en dat alles met 0% uitstoot!

Sevic Cargo 500

Met de bewustwording van het klimaat en de regelgeving die zich daar op aanpast groeit de wens voor een elektrisch bestelvoertuig enorm. Seval e Cargo importeert de Sevic Cargo 500, dit is een light electric vehicle (LEV) welke met name in de stad, met zijn smalle formaat van 1.40m breed, uitstekend zijn weg vindt. Het voertuig is 100% elektrisch en draagt daarmee bij aan een hogere luchtkwaliteit, het mag daarom ook overal bezorgen want de milieuzones zijn geen obstakel. Ook kan het voertuig zich met zijn compacte formaat van perfect manoeuvreren door smalle en drukke straten, dit zorgt voor veiligere situaties in het verkeer. Het voertuig heeft een laadvermogen van maximaal 840 kilo en heeft een nominaal rijbereik van 120 km. De Sevic haalt snelheden tot 85 km/u en mag vanaf 16 jaar bestuurd worden (rijbewijs T). Het opladen gaat gewoon aan een 220v stopcontact, een laadpaal is dus niet verreist. De Sevic is te koop vanaf € 23.340, wilt u proberen zonder te investeren? Dan is het voertuig te huur vanaf € 950 per maand of te leasen vanaf € 387 per maand.  

Klik hier voor meer informatie over de Sevic Cargo 500.

De Sevic 100% elektrische bestelwagens kunnen worden ingezet in een breed scala segmenten, denk hierbij aan bezorging van levensmiddelen of goederen. Het voertuig met Pick-Up kan uitstekend gebruikt worden in de groenvoorziening, groensector of parkonderhoud en kan worden voorzien van een kiepfunctie. De Koelwagen variant biedt de perfecte oplossing voor Horeca bevoorrading door zijn ingebouwde koelinstallatie en isolerende laadbak. De Vuil Veeg kieper kan goed worden toegepast bij gemeentewerk of de afvalservice. Elke opbouw is mogelijk en te leveren naar klantwens, dit maakt de Sevic Cargo 500 een multifunctioneel en breed inzetbaar elektrisch bestelvoertuig. Bekijk hier de verschillende uitvoeringen.

Seval Wip Trailer

De Seval Wip Trailer is een combinatie bestaande uit een trailer en een Sevic Cargo 500 voertuig. De trailer wordt aangesloten door een ingenieus systeem onder het voertuig. Hierdoor is de afstand tussen voertuig en trailer klein en dat zorgt voor dezelfde draaicirkel als het voertuig zonder trailer zou hebben. De combinatie heeft namelijk een maximale draaicirkel van 8 meter. Deze combinatie heeft een laadvermogen tot 1.700 kg en een laadruimte van maximaal 15 m³. De trailer heeft 11 m³ laadvolume, dit biedt ruimte voor 10 rolcontainers!

De trailer is in combinatie met het elektrisch bestelvoertuig uitermate geschikt voor stadsbezorging, oftewel de Last-Mile-Delivery. Door zijn specificaties en goede prijs ligt deze combinatie zeer goed in de markt. De Seval Wip Trailer is te koop vanaf € 44.800 en is te leasen vanaf € 743 per maand. Ook zijn er verschillende opbouwmogelijkheden leverbaar, de combinatie kan voorzien worden van koel en vriesvakken voor horeca bevoorrading. Of voor de gemeente en park onderhoud een open trailer met bladerrekken.

Meer informatie over de Seval Wip Trailer vindt u hier.

Seval e Cargo

Seval e Cargo is sinds de oprichting in 2018 de Nederlandse importeur van de Sevic elektrische voertuigen. Vanuit China worden de onderdelen van het in Frankrijk ontwikkelde voertuig geleverd. Seval e Cargo assembleert, waarborgt de kwaliteit, en voorziet de voertuigen van de juiste keuring, op eigen locatie in Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen. Seval e Cargo probeert zijn steentje bij te dragen aan een schoner milieu, de Sevic is 100% elektrisch is daarom uitermate geschikt voor Last-Mile-Delivery in stad en streek. Samen met onze partners proberen we innovatieve logistieke oplossingen te bedenken om zo de stadslogistiek een stukje groener, schoner en veiliger te maken.

Wilt u meer informatie over wat wij doen of wie wij zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga terug