Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Truckland Zero - Maxus eDELIVER 3


Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al onze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van alternatieve aandrijving in bedrijfswagens.

Door onze ruime in elektrische bedrijfswagens van Fiat Professional, Maxus, GINAF en DAF bieden we u een totaaloplossing op maat. Van berekening van actieradius, accu capaciteit, op maat realiseren van de aandrijflijn tot en met de aftersales zoals het juiste onderhoud. Ook het financieren van uw elektrische wagenpark regelt u indien gewenst bij Truckland Lease.

Truckland Zero

 • Hét kenniscentrum voor elektrisch rijden
 • Maatwerk totaaloplossingen voor elektrische bedrijfswagens
 • Opgeleide monteurs voor elektrische trucks en bestelwagens
 • Deskundig en professioneel onderhoud van uw elektrisch voertuig
 • Verschillende financieringsmogelijkheden

Maxus

Truckland Zero is dealer van de elektrische modellen van Maxus. Sinds Maxus in 2019 de oversteek maakte naar Europa, is de bestelwagenbouwer uitgegroeid tot één van de grote uitdagers van de Europese automobielindustrie.

Het merk behoort tot de Chinese groep SAIC Motor, dat met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is en de op zes na grootste autogroep ter wereld. Klanten van Maxus zijn onder andere: Ikea, DHL, FedEx, Hertz, Swapfiets en Albert Heijn. Daarnaast worden de elektrische modellen ook ingezet bij verschillende gemeentelijke instellingen en reinigingsdiensten.

Maxus heeft recentelijk 2 nieuwe modellen gepresenteerd: de kleinere eDELIVER 3 en de opvolger van de EV80; de eDELIVER 9.

Maxus eDeliver 3 (NIEUW)

De Maxus  eDELIVER 3 is sinds kort leverbaar bij Truckland Zero. Dat de Maxus eDELIVER 3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere ritten, maar ook voor langere afstanden. En daarbij blijft het niet: de Maxus eDELIVER 3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

 • Perfect voor leveringen in de stad
 • Tot 342 km range (WLTP)
 • 35 of 53 kWH batterij

Maxus eDELIVER 9

De opvolger van de succesvolle EV80 wordt gelanceerd in 2021, de nieuwe Maxus eDELIVER 9. Specificaties worden later bekend gemaakt.

Fiat E-Ducato

De Fiat E-Ducato, het eerste elektrische model van Fiat Professional. Deze 100% elektrische Ducato is verkrijgbaar in alle chassisversies en met dezelfde laadvolumes als de conventionele Ducato (10 tot 17 kubieke meter) en heeft het hoogste laadvermogen op de markt, tot 1.950 kilogram. De E-Ducato zal klanten de keuze bieden tussen batterijen met een totaal rijbereik van 220 tot 360 kilometer (NEDC-cyclus). Hij heeft een maximumvermogen van 90 kW en maximumkoppel van 280 Nm.

 • Het eerste elektrische model van Fiat Professional
 • Ontwikkeld en ontworpen volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen van de FCA Group.
 • De E-Ducato wordt verkrijgbaar in alle carrosserievarianten met dezelfde laadvolumes als de conventionele Ducato, van 10m3 tot 17m3
 • Laadvermogen tot 1.950 kg.
 • De E-Ducato biedt een keuze aan 2 accupakketen, met een range van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus).
 • Maximaal vermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm.
 • 100% Ducato, 100% elektrisch.

E-Trucks

Elektrische vrachtwagens zijn bij uitstek geschikt om de levering in stedelijke gebieden uit te voeren, met minder geluid en geen schadelijke uitlaatgassen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om de uitstoot van het wagenpark te verminderen. Ook voor steden is het schoon en groen rijden een belangrijk maatschappelijk argument om milieuzones in te stellen. Met een elektrische vrachtwagen heeft u dus een sterk voordeel.

Bij Truckland Zero kunt u kiezen uit de brede range van elektrische DAF trucks. Ook uw elektrische vrachtwagen op maat configureren en realiseren is onze specialiteit. Wij hebben al verschillende 100% elektrische huisvuilwagens mogen afleveren aan Gemeentelijke instellingen.

Kijk voor meer informatie over al onze elektrische bedrijfswagens en mogelijkheden op www.trucklandzero.nl.

Ga terug