Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nissan LEAF nog altijd populairste elektrische auto in Europa

De nieuwe Nissan LEAF is in Europa tot op heden de bestverkochte volledig elektrische auto van dit kalenderjaar. In het eerste halfjaar van 2018 zijn al ruim 18.000 nieuwe Nissans LEAF op naam gezet. Sinds zijn introductie in oktober 2017 heeft Nissan in Europa meer dan 37.000 nieuwe Nissans LEAF verkocht.

Het grotere accupakket van de nieuwe Nissan LEAF – met een capaciteit van 40 kilowattuur – maakt een actieradius van 270 kilometer mogelijk volgens de nieuwe WLTP-emissie- en verbruiksnorm. De volledig elektrisch aangedreven Nissan LEAF is diverse keren onderscheiden voor zijn technologie en prestaties. Op de New York International Auto Show werd de LEAF geëerd met de titel 2018 World Green Car. Ook scoorde hij 5 sterren in de veiligheidstests van zowel de Euro NCAP als de Japanse equivalent daarvan.

De nieuwe LEAF is het vlaggenschip van Nissan Intelligent Mobility, dat is Nissans visie op de manier waarop auto’s worden aangedreven, bereden en in de samenleving worden geïntegreerd. Tot op heden heeft 72 procent van de kopers van een nieuwe Nissan LEAF gekozen voor het optionele ProPILOT-systeem voor autonoom rijden.

Ga terug