Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Lightwell in teken van laadlantaarnpaal

De eerste laadlantaarnpaal was de Lightmotion. Deze is additioneel uit te rusten met een of meer camera’s en wifi en dus multifunctioneel.

Lees meer...

Webasto: overname divisie AeroVironment

Webasto investeert volop in E-mobility. Deze maand werd de E-mobility divisie van het aan de Nasday genoteerde AeroVironment overgenomen.

Lees meer...

Bals maakt elektrisch rijden mogelijk

Bij Bals werkt men al jaren aan de transitie. Dankzij hun innovatieve laadkabels en sterke componenten voor laadpalen wordt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk.

Lees meer...

PIB: duurzame expertise in het buitenland

Nederland is top als het gaat om de ontwikkeling van elektrisch vervoer. Vooral op het gebied van laadinfrastructuur en connectiviteit.

Lees meer...

Een wagenpark met 50% minder uitstoot

Met carsharing kunnen voertuigen efficiënter ingezet worden. Zo kan met minder auto’s voorzien worden in de mobiliteitsbehoefte.

Lees meer...

Bijna helft Nederlanders overweegt aanschaf elektrische auto

Wanneer Nederlanders op zoek gaan naar een andere auto overweegt 45 procent de aanschaf van een elektrische auto. Dat blijkt uit onderzoek van AutoScout24, een onlineportal voor gebruikte en nieuwe auto’s in Nederland.

Lees meer...

Leeuwarden eerste binnenstad waar PostNL uitstootvrij gaat bezorgen

Leeuwarden is de eerste binnenstad waar PostNL uitstootvrij gaat bezorgen. Alle pakketten in het centrum van de Friese hoofdstad worden voortaan elektrisch bezorgd. Wethouder Friso Douwstra nam in het kader van de Elfwegentocht het eerste elektrisch bezorgde pakket in ontvangst van Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten en Logistiek PostNL.

Lees meer...

Eneco Groep en SET Ventures investeren 11 miljoen euro in GreenFlux

Energiebedrijf Eneco en investeringsfonds SET Ventures hebben beide een minderheidsbelang verworven in GreenFlux door middel van een Serie B-investeringsronde met een omvang van 11 miljoen euro.

Lees meer...

Brabant tekent samenwerkingsovereenkomst voor 100.000 elektrische voertuigen

Brabant moet snel accelereren naar 100.000 elektrische voertuigen met de bijbehorende slimme laadinfrastructuur. Hiervoor hebben de gemeenten Breda, Tilburg en Helmond en de provincie een samenwerkingsovereenkomst getekend tijdens de Klimaattop in Breda.

Lees meer...

VDL presenteert laadplein voor elektrische bussen

Op het terrein van VDL Enabling Transport Solutions (VDL ETS) in Valkenswaard is een laadlocatie voor elektrische voertuigen in gebruik genomen. Maximaal 7 voertuigen kunnen tegelijkertijd op verschillende manieren worden opgeladen.

Lees meer...