Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Albert Heijn gaat eerder volledig elektrisch

Albert Heijn versnelt de verduurzaming van het transport naar winkels en klanten. Vanaf eind 2022 zet het merk 100% elektrisch vervoer in voor zowel de thuisbezorging van boodschappen als de bevoorrading van haar winkels.

Lees meer...

Grote proef met EV’s als energiecentrale

Een grootschalig Europees onderzoeksproject genaamd SCALE maakt van Nederland een proeftuin voor elektrisch laden.

Lees meer...

Hoge prijs en laadcapaciteit beperken aanschaf EV’s

De belangrijkste redenen om (nog) niet over te stappen op een elektrische auto zijn de (te hoge) prijs van zo’n auto, de beperkte beschikbaarheid van laadpalen en de aanname dat het laden te lang duurt.

Lees meer...

Praktische handvatten bij depotladen

Wat komt er allemaal kijken bij de realisatie van zwaardere laadinfrastructuur voor depotladen, specifiek bedoeld voor elektrische vrachtwagens?

Lees meer...

Koning opent internationaal testcentrum voor elektrische voertuigen

Koning Willem-Alexander opent woensdagochtend 8 juni in Arnhem het ElaadNL Testlab voor elektrische voertuigen en de bijbehorende laadinfrastructuur.

Lees meer...

‘Einde aan laadpaalstress dankzij nieuwe EV-technologie’

DENSO bedacht een systeem dat het mogelijk maakt dat EV’s niet meer hoeven te stoppen om op te laden. Dat kan door gebruik te maken van dynamische draadloze energieoverdracht.

Lees meer...

‘Kansen voor Nederlandse voertuigen op zonne-energie’

Minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat ziet “kansen in Nederland voor zogenoemde zonneauto’s”.

Lees meer...

Terug van weggeweest: vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch – eindelijk – weer de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. Hun laatste edities dateren inmiddels uit het pre-corona tijdperk, maar tenminste 2 voortekenen zijn goed: een volgepakte beursvloer en een fantastisch kennisprogramma.

Lees meer...

Gratis LIVE talkshow op 21 april: 'E-trucks in de praktijk'

Met de huidige brandstofprijzen loont het al snel om over te stappen op elektrisch aangedreven transport. Maar is de markt er al wel klaar voor? Op donderdag 21 april vragen we het aan onze tafelgasten; allen uiteraard deskundig op dit vlak.

Lees meer...

‘Wacht niet met elektrisch rijden’

Op 10 februari ontving moderator Rogier Elshout vier gasten om te praten over netcongestie en de mogelijkheid om op piekmomenten met elektrische voertuigen stroom terug te leveren aan het net.

Lees meer...