Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Dutch Hydrogen Days op 12, 13 en 14 oktober 2021

Teneinde het thema ‘waterstof’ inhoudelijk te laden, organiseert 54events – in samenwerking met veel van deze stakeholders – tijdens haar gelijktijdige vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en Industrial Heat & Power van 12 t/m 14 oktober de Dutch Hydrogen Days.

Lees meer...

Truckland Zero - Maxus eDELIVER 3

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al onze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van alternatieve aandrijving in bedrijfswagens.

Lees meer...

MAN eTGE - Dé MAN voor de stad

Met de eTGE rijdt u geluidloos en zonder schadelijke uitstoot. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. En biedt dé oplossing aan de veranderende behoeften aan het stadsverkeer en stedelijke logistiek.

Lees meer...

TRENS - Solar Trains in duurzame stadsdistributie

TRENS Solar Trains ontwikkelt en produceert in eigen beheer elektrische voertuigen voor vele duurzame mobiliteitsoplossingen in en om binnensteden.

Lees meer...

Seval e Cargo - Duurzame stadsbevoorrading

Seval e Cargo is de Nederlandse importeur van de Sevic Cargo 500, dit is een 100% elektrisch bestelvoertuig dat ontwikkeld is voor stadsdistributie.

Lees meer...

Paxter - LEV verandert het straatbeeld in binnensteden

In steeds meer binnensteden zijn traditionele brandstof voertuigen niet meer welkom. Bovendien worden steden steeds drukker en voller. Dit betekent dat er aanpassingen moeten worden gedaan binnen de stadslogistiek.

Lees meer...

CargoBee - Wendbaar, duurzaam en voordelig

Eerst was er de benzine-versie van de CargoBee, we zijn er gaandeweg van overtuigd geraakt dat het elektrisch moest worden. Naar onze mening zijn kleine elektrische transportvoertuigen in de toekomst onmisbaar voor de oude drukke binnensteden in Nederland.

Lees meer...

Babboe - Slimmer, sneller en schoner door de stad

We zeggen dag tegen diesel busjes en gaan op zoek naar elektrische bestelbusjes. Maar is een elektrische vrachtfiets niet een veel slimmer oplossing?

Lees meer...

Het Bestelauto e-VANt: alles wat je moet weten over de elektrische bestelauto

Bestelauto, het vakblad voor kleintransport, organiseert op woensdag 3 februari, van 19:00 tot 21:00 uur het allereerste Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto.

Lees meer...

Online evenement Logistiek 010 op 9 december

Graag nodigt Logistiek 010 u uit voor haar online evenement op woensdag 9 december 2020, van 15.30 uur tot 17.00 uur. Een niet te missen event als u goederen vervoert of laat vervoeren in Rotterdam.

Lees meer...