Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Primeur in Nederland: Toyota PROACE Electric

Toyota is in Nederland gestart met de levering van de PROACE Electric. Deze is verkrijgbaar met de keuze uit twee krachtige batterijpakketten.

Lees meer...

FUSO heeft de elektrische eCanter verbeterd

Op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren en feedback van klanten heeft FUSO de eCanter op meerdere punten verbeterd.

Lees meer...

Goupil elektrische voertuigen – de ‘line-up’

De Goupil G2 is ideaal voor groenonderhoud, industrie, sportterreinen, campings en vakantie- en recreatieparken. Maar is ook prima inzetbaar voor stadsdistributie.

Lees meer...

ZES25 wil meer ambitie voor ZE-stadslogistiek

150 ondernemers van ZES25 vinden dat de uitvoeringsplannen van het klimaatakkoord voor schone stadslogistiek te traag gaan. Doe mee voor meer daadkracht.

Lees meer...

Carver: toekomstbestendige stadslogistiek

Voor 2025 willen meer dan 40 binnensteden in Nederland emissievrij zijn. Dat betekent geen vrachtwagens, busjes of bestelauto’s meer op benzine of diesel.

Lees meer...

Kabinet komt ondernemers tegemoet bij overstap naar schone bestelbus of vrachtwagen

Gemeenten krijgen vanaf 2025 de mogelijkheid om gebieden in te stellen waar op termijn alleen nog bestelbussen en vrachtwagens komen die rijden zonder uitlaatgassen. 

Lees meer...

Audi e-tron 50 quattro: terug van (kort) weggeweest

Vanwege de grote populariteit van de 100% elektrisch aangedreven modellen waren de e-tron 50 quattro en Audi e-tron Sportback 50 quattro tijdelijk uitverkocht.  

Lees meer...

Eerste elektrische SUV van Volkswagen

Het elektro-offensief van Volkswagen krijgt extra vaart met de introductie van de ID.4, die op het MEB-platform staat dat VW voor e-cars ontwikkelde.

Lees meer...

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric is na de C5 Aircross SUV Hybrid en de ë-Jumpy de derde vertegenwoordiger van het elektrische offensief van Citroën.

Lees meer...

Porsche Taycan: nog snellere acceleratie, nog meer laadgemak

Porsche voert in oktober tal van innovaties door voor de Taycan. De nieuwe Plug & Charge-functie maakt opladen en betalen mogelijk zonder kaart of app.

Lees meer...