Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

UMS presenteert nieuwste elektrische personenbus

Urban Mobility Systems opereert onder de radar van het grote publiek. Toch rijden de elektrische busjes van de OEM al in een flink aantal door steden in Nederland en de rest van de wereld. Die zijn allemaal uitgerust met veiligheidstechnologie van Bender. Dat geldt dan ook voor de UMS Vision die tijdens Zero Emission | Ecomobiel voor het eerst voor het grote publiek te zien is.

Lees meer...

Zero Emission | Ecomobiel krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Eerste Regis Epic0 op Nederlands kenteken

De toekomstige stadsdistributie vraagt om een multimodus in elektrische voertuigen. Rolling the City sorteert voor en introduceert een nieuw LEV. 

Lees meer...

AirQon legt festivals aan de elektrische auto

Een groot deel van de evenementenstroom wordt opgewekt met dieselgeneratoren terwijl er nu al duurzame verdienmodellen voor gemeentes zijn. 

Lees meer...

Productie E-Trucks Europe in de lift

De waterstof EV-trucks van E-Trucks Europe mogen sinds vorig jaar in heel Europa op kenteken worden gezet. De weg is daarmee vrij voor verdere groei. 

Lees meer...

De toekomst van e-vrachtverkeer in de stad

Natuur & Milieu schetst de uitdagingen en oplossingen voor laadinfrastructuur voor elektrisch vrachtverkeer in de stad. 

Lees meer...

Maxem Energy Solutions weer op ZE | EM

Het gebrek aan prijstransparantie en interoperabiliteit op de laadmarkt is niet houdbaar. Maxem brengt een innovatieve oplossing voor dit probleem. 

Lees meer...

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Mini seminars van ‘new mobility architect’

Elke beursdag van 15:00 tot 16:00 uur staat Henk Meiborg op het podium van Theater Ecomobiel. Met wisselende mini-seminars!

Lees meer...

DOCKR en City Hub innoveren stadslogistiek in Utrecht

DOCKR en City Hub slaan de handen ineen in Utrecht en bieden flexibiliteit aan ondernemers op het gebied van opslag, overslag en 100% elektrisch vervoer.

Lees meer...