Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Mercedes in ‘22 elektrisch in elk segment

Mercedes biedt vanaf 2022 in elk marktsegment een elektrisch alternatief voor de huidige benzine- en dieselmotoren.

Lees meer...

Exposant in 2018: Band op Spanning

“Banden die goed opgepompt zijn, dragen direct bij aan CO2-reductie  en vermindering van fijnstof”, aldus de specialist in bandenspanning.

Lees meer...

Seminar over servicelogistiek i.s.m. HvA tijdens ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2019

Op 10 oktober wordt in het beurstheater in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een seminar over servicelogistiek georganiseerd.

Lees meer...

Exposanten over ZERO EMISSION | ECOMOBIEL 2018

Editie 10 was goed: exposanten beloonden de organisator van ZERO EMISSION | ECOMOBIEL met enthousiaste reacties.

Lees meer...

ElaadNL wil universele taal voor communicatie tussen laadpaal en auto

Experts van ElaadNL pleiten voor een open communicatiesysteem tussen elektrische auto (ev) en laadpaal met een universele taal.

Lees meer...

Feenstra stapt in Amsterdam over op elektrische bestelbussen

Installatiebedrijf Feenstra neemt in Amsterdam 6 Nissan eNV200’s. Na deze pilot gaat het bedrijf een groot deel van de diesels in het wagenpark, daar waar het de operatie niet in gevaar brengt, vervangen.

Lees meer...

Nationaal Groenfonds maakt laadplein met 40 laadpunten in Amersfoort mogelijk

Het laadplein van Noot Personenvervoer in Amersfoort is in gebruik genomen. Op bedrijventerrein Industriekwartier aan de Xenonweg is de afgelopen maanden een compleet laadplein gerealiseerd op een kavel van 1.650 vierkant meter.

Lees meer...

smart 100 procent elektrisch vanaf 2019

smart in Nederland is vanaf 1 januari 2019 een 100 procent elektrisch automerk. De overstap van smart naar volledig elektrisch sluit aan bij de CASE-strategie waarop de mobiliteit van de toekomst bij smart gebaseerd is.

Lees meer...

250 elektrische auto’s voor ENGIE

110 van de 250 nieuwe elektrische auto’s die ENGIE heeft aangeschaft, zijn officieel overgedragen aan de berijders. ENGIE heeft de ambitie een groenere mobiliteit te realiseren: in 2021 is 40 procent van het wagenpark vol-elektrisch.

Lees meer...

159 batterij-elektrische en 22 waterstof-elektrische bussen voor Groningen en Drenthe

Groningen en Drenthe beleven eind 2019 de grootste omschakeling naar elektrisch vervoer in Europa tot nog toe. In beide provincies gaan dan onder de vlag van vervoerbedrijf Qbuzz 159 batterij-elektrische en 22 waterstof-elektrische bussen rijden.

Lees meer...