Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Hyundai: koploper in groene mobiliteit

Hyundai loopt voorop met de ontwikkeling van geëlektrificeerde auto’s zoals de emissievrije KONA Electric en de IONIQ Electric.

Lees meer...

Mirai: waterstofauto verder verbeterd

Begin 2021 volgt het zoveelste bewijs dat de Japanse autoreus Toyota schone mobiliteit hoog heeft zitten. 100% elektrisch zonder te hoeven laden.

Lees meer...

UX300e Electric is 100% elektrisch

Lexus is groot geworden met elektrificatie van zijn modellen. Een 100% elektrisch model ontbrak echter nog. Tot nu.

Lees meer...

MG levert de bereikbare elektrische auto

Het van oorsprong Britse automerk MG is weer terug op Nederlandse bodem, volledig vernieuwd, opgefrist en geëlektrificeerd.

Lees meer...

Polestar accelereert in Nederland

Het elektrische performance merk uit Zweden heeft deze zomer niet alleen de gewilde Polestar 2 gelanceerd, maar ook 4 Spaces geopend.

Lees meer...

CILOLAB onderzoekt schaalbaarheid nieuwe stadslogistieke concepten

In 2025 moeten in 30 tot 40 grotere gemeentes zero emissiezones voor stadslogistiek zijn ingevoerd. In living lab CILOLAB werken bedrijfsleven, gemeenten en kennisinstellingen samen aan doorbraken voor schone én slimme stadslogistiek.

Lees meer...

Powerdale ontwikkelt slimme residentiële lader

Het Belgische Powerdale ontwikkelde een slimme residentiële lader en laadplein met pinterminal. ADVERTORIAL

Lees meer...

Hoe zorg je ervoor dat je groene energie laadt in je elektrische auto?

Door je elektrische auto op te laden met groene stroom, rijd je nog duurzamer, maar in hoeverre is dat mogelijk in Nederland?

Lees meer...

Goupil kondigt de nieuwe G6 aan

De nieuwe Goupil G6, de 100% elektrische bedrijfswagen welke eind 2019 in première ging op de Solutrans-vakbeurs in Lyon, is sinds 1 juli te bestellen.

Lees meer...

54events stelt Zero Emission | Ecomobiel uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Zero Emission | Ecomobiel vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...