Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Over duurzame waterstof - in gesprek met Jörg Gigler

Inzet van duurzame waterstof vermindert de uitstoot van broeikasgassen enorm en is daarmee essentieel voor het zich tijdig voltrekken  van de energietransitie.

Lees meer...

Terugkijken: Bestelauto eVANt

Heeft u het Bestelauto e-VANt op 3 februari gemist? In verschillende kennissessies werden alle aspecten van de elektrische bestelauto besproken.

Lees meer...

“Een deelauto vervangt tot zo’n 10 privéauto’s”

Hoe intelligente deelmobiliteit bijdraagt aan een autoluwe en groene hoofdstad. In gesprek met de programmamanager Deelmobiliteit.

Lees meer...

Bender charge controllers spreken nu ook EEBUS

Als fabrikant van intelligente bewaking en monitoringsystemen voor elektrische netstelsels biedt Bender zijn klanten nu de EEBUS-communicatiestandaard voor charge controllers aan.

Lees meer...

Lightyear: schone mobiliteit voor iedereen, overal

De Lightyear One is de eerste commerciële langeafstand zonneauto ter wereld, met 725 km actieradius (WLTP), puur op één batterijlading.

Lees meer...

Het Bestelauto e-VANt: ben jij erbij?

Op 3 februari van 19:00 uur tot 21:00 uur is het zover, het digitale Bestelauto e-VANt. Hoe zit dat nou precies, een EV in je wagenpark? Hoe moet ik een elektrische besteller eigenlijk opladen? Hoe kom ik aan een laadpaal bij mijn bedrijf, en is dat wel echt nodig? En krijg ik subsidie?

Lees meer...

Dutch Hydrogen Days op 12, 13 en 14 oktober 2021

Teneinde het thema ‘waterstof’ inhoudelijk te laden, organiseert 54events – in samenwerking met veel van deze stakeholders – tijdens haar gelijktijdige vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en Industrial Heat & Power van 12 t/m 14 oktober de Dutch Hydrogen Days.

Lees meer...

Truckland Zero - Maxus eDELIVER 3

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al onze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van alternatieve aandrijving in bedrijfswagens.

Lees meer...

MAN eTGE - Dé MAN voor de stad

Met de eTGE rijdt u geluidloos en zonder schadelijke uitstoot. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. En biedt dé oplossing aan de veranderende behoeften aan het stadsverkeer en stedelijke logistiek.

Lees meer...

TRENS - Solar Trains in duurzame stadsdistributie

TRENS Solar Trains ontwikkelt en produceert in eigen beheer elektrische voertuigen voor vele duurzame mobiliteitsoplossingen in en om binnensteden.

Lees meer...